ThDi's blog

MARIAMAGDALENA

MARIAMAGDALENA2013eurotourVtovarniROG26.06.2013ob22h

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

RD RŠ : 4+4, SEDI. 5.


44 let v Rogu

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

FW: Dovolj jamranja- čas dejanj‏

POSREDUJEM !!! Pošlji naprej !
Predlagam 27. november. Torek. (datum še ni natančno dogovorjen)
Dovolj je. Predlagam, da se vsi tisti, ki imajo tega, kar počnejo naši vladalci, dovolj zberemo v Ljubljani pred parlamentom. Predlagam, da se tistega dne zbirajo podpisi (na upravni enoti) za refererendum o ODSTRANITVI VLADE.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

FW: Okrepimo poziv za zaščito kmetijskih zemljišč!

www.tretjiclen.si
Spoštovani podporniki, dragi prijatelji,
po tem, ko sta se stroka in civilna družba enotno opredelili proti predlaganemu Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, s katerimi je 40 poslancev predlagalo ukinitev nadomestila za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč, je vladna koalicija v parlamentarno proceduro na predlog zakona vložila vrsto amandmajev. Z njimi so nadomestila sicer ohranili, vendar so jih s spremenjenimi kriteriji za odmero odškodnine znižali do te mere, da so jim popolnoma odvzeli funkcijo zaščite kmetijskih zemljišč. Obravnava predloga zakona z amandmaji še vedno poteka po skrajšanem postopku, brez sodelovanja stroke in javnosti.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

MARTIN RAMOVEŠ BAND V IZŠTEKANIH

V petek 13. aprila 2012 se bo v oddaji IZŠTEKANI na Valu 202 predstavil Martin Ramoveš Band. Svoj električni blues rock bo skupina prelila v akustične posode in se podala na mnoge žanrske stranpoti. Osnovnemu triu se bodo pridružili številni gostujoči glasbeniki. Pred tedni izdani prvenec »Zvok dežele« bo tako zasijal v precej drugačni luči. Za nameček bo tretjina repertoarja v oddaji sestavljena iz novih skladb.

2 komentarja | preberi več
XML novice