ggobec2's blog

PRIDRUŽITE SE KREIRANJU UMETNIŠKEGA PROGRAMA

Ameriška ambasada poziva posameznike, skupine , organizacije naj ustvarijo nekaksen kulturno-umetniški program, ki bi promoviral ameriško kulturo v Sloveniji.
Ideja je ta, da bi sestavili ciničen oz. sarkastičen program, ki bi opozarjal na že obstoječo ameriško kulturo po svetu in na problematiko, ki jo ta svetu prinaša, so pa dobrodošli vsi predlogi, ideje, smernice.....
Poziv si lahko sami pogledate na :
http://www.artservis.org/izpis_dogodka.asp?hF=1523

O predlogih se bomo pogovarjali na skupščini naslednji teden, v torek ob 17:00, oziroma lahko pošljete predlog na
gg

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

STREET PARTY

Par fotk iz Street partija, šli smo od Roga proti Metelkovi, ,potem smo se ustavili pri Ministrstvu za gospodarstvo, kjer smo izrazili potrebo po kulturi, neodvisnemu ustvarjanju in na koncu še stališče do inšpekcije. Končna postaja pri Magistratu in potem vračanje nazaj v Rog.

6 priponk | 1 komentar

ODDAJA DEMANTOV NA INŠPEKTORAT IN MAGISTRAT

Izvedli smo performans, tako da smo se oblekli v inšpektorje
in izvedli inšpekcijski pregled na inšpektoratu in magistratu, glavni namen je bil ta, da oddamo ugovor inšpekcijskega poročila, ki v večini našteva napačna in neresnična dejstva o stanju bivše tovarne ROG.

13 priponk | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

Se vec dokazov!

Se vec dokazov !

6 priponk | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj

DEMANTI POROČILA O OPRAVLJENEM INŠPEKCIJSKEM PREGLEDU V TOVARNI ROG

Zapisnik inšpektorata je v celoti povzet in zapisan v neokrepljenih črkah. Vse okrepljene opombe so opombe Skupščine začasnih uporabnikov in uporabnic bivše tovarne Rog (vključujejo zapisnik zdravstvene inšpekcije).

ZADEVA: DEMANTI POROČILA O OPRAVLJENEM INŠPEKCIJSKEM PREGLEDU V TOVARNI ROG, Trubarjeva 72, z dne 20.7.2007

Tržni inšpektorat
Vilharhjeva 33
Številka: 900-458/2007- -11010
Datum: 28.8. 2007-09-10

Dne 20.7.2007 je bil na pobudo Tržnega inšpektorata RS opravljen inšpekcisjki pregled v zapuščenih objektih bivše tovarne ROG, na naslovu Trubarjeva 72, Ljubljana, v povezavi s prijavo o opravljanju pridobitnih dejavnosti. Pri inšpekcijskem pregledu so sodelovali gradbena inšpektorica, zdravstvena inšpektorica, dva tržna inšpektorja in trije policisti PP Ljubljana-Center. Ob prihodu je bilo ugotovljeno, da je na vhodnih vratih na dvorišče v opuščene objekte tovarne ROG obešeno vabilo na »Ogenj, ples in živo muziko ob 20.30 – vstop je prost, dvorišče tovarne Rog.

5 priponk | 1 komentar | preberi več
XML novice