Dogodki - Filter: dogodek

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej | view all
Sobota Februar 17, 2007
Začetek: 19:00
Konec: 05:00

Socialni center (Hiša cvetja, desno od glavnega vhoda)

19.30 NjetWork - Živeti in proizvajati zunaj podjetja in države

Debata na osnovi teksta »Boji manjšin in politika želje« (Maurizio Lazzarato)

Tekst je dostopen v SC v Rogu (Hiša cvetja, desno od glavnega vhoda)in na www.njetwork.org

22.00 Električna zabava

Bivša tovarna Rog živi že skoraj eno leto. V svobodnih in samoupravnih odnosih se odvijajo številne kulturne in socialne dejavnosti. Poganja jih zanesljiv, a požrešen agregat. Zato smo se odločili, da bomo pripravljali redna solidarnostna srečanja, s pomočjo katerih bomo nahranili našega Velega Jožeta (kot je ime agregatu) in omogočili obstanek in rast skupnosti. Muziko vrti Serban (DJ zadnjega Euromaydaya v Mariboru)

Začetek: 10:13
Konec: 16:00

Krekov Trg -> Rog

V soboto, 17. februarja 2007, je ob 10.30h zbiralisce na Krekovem trgu (pred Lutkovnim gledaliscem ob ljubljanskih trznicah), za glasni shod proti krznu: Pust odganja tudi krzno, saj je letosnja prireditev del tradicionalne pustne povorke v Ljubljani.

Shod organizira neformalna pobuda Ljudjeza.org in ste nanjo vabljeni z vsem svojim aktivisticnim zarom. Ob pol enajstih boste lahko na kraju prevzeli transparente, s sabo pa prinesite pripomocke za zganjanje hrupa: piscalke, zlice, palcke, piskre ipd. Pred prireditvijo si lahko obraz poslikate z zivalskimi motivi. slovenija ima registrirane tri cincilje farme. Zivali, ki jih ljudje se gojimo za krzno so lisica, kunec, kuna, tjulen, polh!! itd.

Začetek: 21:00
Konec: 23:00

Galerija Kljub vsemu

Ker smo kot ponavadi polni prijetnih presenečenj in se z vami želimo zabavati smo vam tokrat pripravili nekaj posebnega: disko zabavo v maskah z glasbo 70ih in 80ih let to soboto, 17.2.2006 z pričetkom ob 21.00 uri v Galeriji Kljub vsemu (saj že veste kje: stari Rog, Trubarjeva 72, Ljubljana). Preobleka zelo zaželjena, zato hitro malo domišljije in
ustvarite nekaj originalnega. Vstopnine ni!

Se prepoznavamo na žuru!