Dogodki - Filter: dogodek

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej | view all
Četrtek Oktober 09, 2008
Začetek: 20:00
Konec: 02:00

galerija kljub vsemu

V četrtek vas bo v galeriji kljub vsemu zabaval s programom Dj Božo hkrati pa bomo Jeleni voščili vse naj naj...ob njenem malo več kot 16tem rojstnem dnevu

Začetek: 20:00
Konec: 22:00

sc rog

Zabriskie point (1970,ZDA, režija Michelangelo Antonioni)

Uporna in nepozabna 60-a leta, ko se študentski in protivojni upor prepleta s kritiko dominantnih norm in prevladujočih kulturnih vzorcev. Beg iz vsakdana ne pomeni le zavračanje potrošniške družbe, temveč iskanje osebne in seksualne svobode. Glasbo za kultni in kontroverzni film, ki je nastal pod taktirko Michelangela Antonionija, so prispevali Grateful Dead, Rolling Stones in Pink Floyd. Eksplozija!

Začetek: 22:00

Dvorana Vzdihljajev

V Dvorano Vzdihljajev prihaja italijanska indie-rock skupina IMODIUM.
Zgodovina skupine se začne leta 1999 v Milanu. Na začetku so fantje igrali indie grunge in posneli nekaj demo posnetkov ter singlov, ki so jih katalpultirali na italijansko alternativno sceno. Fantje so se kmalu podali na turnejo po Italiji. Leta 2001 jih je opazila indie založba Decibel Records, pri kateri so posneli prvi CD z naslovom IMODIUM, ki predstavlja mešanico punka, grunga ter nojza.
Leta 2003 so predstavili EP z naslovom NOWHERE EP. Leta 2004 so se zaprli v Fear Studio, da bi posneli nov album, ki pa je izšel šele leto dni pozneje, saj so iskali novo založbo. Leta 2005 so tako za založbo Vacation House Recordsi izdali album ...AND SO: DODGEM SONGS!, ki je požel pozitivne kritike. Oktobra 2007 pa so fantje izdali še četrti album z naslovom DRIVE in se novembra 2007 podali na promo turnejo po Evropi.
Skupino sestavljajo: Sandro Strianese (vokal, kitara), Simone Capodicasa (vokal, kitara), Peppe Pugliano (bas) in Mirko Rubens Bertolini (bobni).