Dogodki

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej
Sreda Januar 21, 2009
Začetek: 17:00

Socialni Center Rog sobota 24.01.2009. ob 21:00

Po zaključku seminarja Vstajniška Evropa/Insurgent Europe vabljeni na Bye bye you Son of a Bush Party - noč, v kateri slavimo konec osemletne vladavine teksaškega vampirja Dabljua. Ne bomo pogrešali njegovih ameriških morečih sanj!

Za muziko bo skrbel Dj Dick Chain

Začetek: 18:07
Konec: 20:08

Socialni center Rog (Hiša Rož)

Literarno-glasbeni performans v temi -
- in svetlobi.

v sredo 21.01.2009 ob 18:07
če pridete preje, dobite še čaj...

Nastopajoči: Literarni krožek Gimnazije Bežigrad
Florian Klauser, Matjaž Payrits,
Eva Markun, Sandra Lukić, Mia Turič,
Amelia Trampuž, Sara Fabjan
in Blaž Božič (Ledina)
Domen Finžgar z avtorskimi komadi na harmoniki (p.s. povrne vam občudovanje do tega inštrumenta v kolikor ste ga izgubili kjerkoli si že bodi.)
Sprehod Busterja Keatona (Garcia Lorca)
režija: Tamara Klavžar

Začetek: 22:00

koncertna

Cene Resnik (ts)
Dejan Lapanja (g)
Andraž Mazi (g)
Vitja Balžalorsky (g)
Jošt Drašler (b)
Nejc Kržič (b)
Daniel Homšak (b)
Marko Lasič (d)
Vid Drašler (d)
Bor Zakonjšek (d)

Za mikserjem bo Flafi.

Z Vitjem sem dogovorjen, da tokrat on prevzame upravljane odra in omogočanje dostopa do njega. Vitja bi namreč želel dostop na oder omejiti, saj se mi je pritožil, da je zadeva preveč svobodna, da bi bila konstruktivna. Rekel sem mu, da je on premalo konstruktiven, saj bi vedno lahko zahteval pol ure ali eno uro zase ali za svojo zasedbo in igral brez tistih, ki ga motijo. To možnost ima na jamih vsak, vendar jo redkokdo izkoristi. Mogoče najbolj zaradi tega, ker se je ne zavedajo. Zdi se mi, da tudi poslušalci bolj malo izražajo svoje negativno mnenje do nastopajočih. Ponavadi so tiho, največ kar pa ukrepajo je to, da grejo. Lahko bi se komot drli: "Nehaj igrat!" ali kaj podobnega.
Vitja želi kontrolo nad odrom nekje do enih, največ dveh zjutraj, saj obstaja možnost presenečenja s posebnimi gosti, tako da se pravzaprav oder nekako vzdržuje za vsak slučaj, če kdo tak pride (možnosti so, ni pa nujno), potem pa lahko jam prevzame svojo tradicionalno obliko in se bolj odpre. Do takrat naj se glede igranja vsak dogovarja z Vitjem, ki bo oder držav še vedno pogojno odprt, glavni pogoj je Vitjevo zaupanje v glasbene sposobnosti tistega, ki hoče na oder, po tem pa kot po navadi, probajte le bit čim bolj konstruktivni. Lahko se dogovorimo tudi za posebne točke.