Dogodki

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej
Petek Februar 06, 2009
Začetek: 22:00
Konec: 06:00

Koncertna dvorana

Photobucket

Začetek: 21:00
Konec: 23:59

Koncertna dvorana

GOT PUNK TOUR 4 !!! Gre za tradicionalno turnejo, ki poteka že četrto leto. Tokrat se nam bodo predstavili : REAL LIFE VERSION(punk/rock-hard/rock/metal),HARRY(melodičen hardcore) in TUG OF WAR(punk/hardcore) !

Real Life Version
Svojevrstno punkrock-hardcore-metal glasbo svežih ritmov in melodičnih spevov kreira skupina mladih a že izkušenih glasbenikov iz Vipavske doline, ki se predstavlja pod imenom Real Life Version. Člani, ki zvesto delujejo v hardcore in punkrock okvirih, so pred tremi leti združili svojo ustvarjalnost in do danes uspeli izoblikovati prepoznaven in samosvoj glasbeni slog. Energični melos bogati uigrano prepletanje obeh kitar in bobnarskih ritmov po vzoru melodičnega punkrocka ter kitarskega metala.
Intenziven vokal, ki na trenutke spominja na dobre stare Dag Nasty, pa s suverenimi hardcore vsadki dodatno pestri zvok in se odlično vključuje v celoto.
Skupina Real Life Version ponuja pester in predvsem dodelan repertoar, ki poslušalca pritegne, saj je edinstven in vse kaj drugega kot monoton. Dokaz za to so tudi koncerti v živo, ki zadovoljijo še tako zahtevno publiko.