Dogodki

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej
Sreda Oktober 12, 2011
Začetek: 19:00
Konec: 22:00

Socialni center Rog

V sredo, 12. oktobra 2011, ob 19. uri bo v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana) Generalna skupščina za 15o v Sloveniji, na kateri se bomo dogovorili o konkretnih aktivnostih ob 15. oktobru, globalnem dnevu akcije.

Pridružite se nam, da skupaj zgradimo močno družbeno opozicijo in se zoperstavimo izsiljevanju finančnih institucij in njihovih političnih vazalov! Ne dopustimo, da nam kradejo prihodnost! Bodimo Revolucija 15o in zgradimo skupno moč, ki bo naše potrebe prevedla v brezpogojne pravice!

Nič za izgubiti, vse za pridobiti!

facebook dogodek: https://www.facebook.com/event.php?eid=245324972187127

Začetek: 22:00

koncertna

Freestyle Karaoke

otvori

The Band & Mickey Mouse Tribute

Jure MMT kitara, računalnik,...
Janez DurhMarš glas
DDT Bas

Karaoke so zastavjljene s čim manj omejitvami kreativnosti in izražanja. Namenjene so predvsem aktivnim udeležencem, ki pridejo igrat ...ali pet, čeprav so tudi tisti, ki pridejo samo poslušat in gledat dobrodošli. Eno galvnih pravil je FREESTYLE, kar pomeni, da napake v nastopu niso možne. Ne moreš se zmotiti tudi če se hočeš! Poleg tega spodbujamo komunikacijo in sodelovanje med nastopajočimi med nastopom. Po želji omogočimo tudi nastop solo točk, če se izvajalec ne počuti dobro v družbi ostalih, vseeno pa želi nekaj pokazati.