Dogodki - Filter: dogodek

Select event terms to filter by
month | week | table | naštej | view all
Nedelja Januar 01, 2017
Začetek: 21:00
Konec: 05:00

Second Home - Drugi Dom

Rogovski samoorganizirani migrantski center Second Home prireja veliko Silvestrovanje, kjer bomo skupaj pričakali novo leto 2017. V njem si želimo, da vsem, ki še čakajo na razrešitev prošnje za mednarodno zaščito, odobrijo azil, da se odpravi Dublinska uredba in z njo deportacije gor in dol po Evropi, da se odpravijo deportacije nazaj v izvorne države, da se skrajšajo postopki obravnave prošenj, da se izboljša stanovanjska situacija beguncev pri iskanju novih domov in da se poviša mesečnih 18 evrov na mesec v času bivanja v azilnem domu.

Zato vas ob tej priložnosti vabimo v naš eden in edini Second Home, kjer bomo skupaj pričakali novo leto ob najboljšem glasbenem izboru naših hišnih DJjev, ki nam bodo brusili pete s hip hopom, popom in iranskimi, arabskimi, afganistanskimi in indijskimi plesnimi hiti.

Začetek: 22:00
Konec: 10:00

Koncertna Dvorana

formaviva.org-----> event

Svet, v katerem ni poguma za spremembe in je glavno orodje manipulacije nevednega ljudstva strah, zato da je priviligiranim posameznikom na ogrevanih sedežih lahko še naprej udobno.

Svet, v katerem imajo davčne oaze in lobiranje za odpustke prednost pred osnovnimi človeškimi vrednotami in skrbjo za sočloveka.