ThDi's blog

ROGOVILA - festival ZVOKA v tovarni ROG

V okviru festivala zvoka ROGOVILA se bosta od 27. 8. do 2. 9. 2007 v prostorih tovarne ROG na Trubarjevi cesti v Ljubljani izvajali GLASBENA DELAVNICA in delavnica AKUSTIKA IN TONSKA TEHNIKA. V spremljevalnem programu festivala se bodo ob večerih odvijali koncerti in jam sessioni. V dodatnem programu se bo izvajala DELAVNICA SVEČ in priprava zaključne prireditve.

Ljudje, ki bodo vodili delavnice, bodo nastopali predvsem v vlogi usmerjevalcev toka dogajanja, saj bi radi videli, da udeleženci tudi sami aktivno sodelujejo z idejami in predlogi, če so le ti konstruktivni. Za tiste pa, ki so na začetni stopnji ukvarjanja z glasbo in zvokom, bodo lahko nastopali v vlogi mentorjev. Prav tako kot smo pripravljeni začetnikom pokazati osnove, si želimo, da bi se delavnic udeležili tudi izkušeni glasbeniki in z nami delili svoje znanje.

DELAVNICE SO NAMENJENE
MLADIM IN STARIM,
TISTIM, KI IMATE BOLJ MALO IZKUŠENJ,
DA SE SEZNANITE Z OSNOVAMI,
IN TISTIM, KI STE ŽE GLOBJE V TEH VODAH,
DA IZKUŠNJE IZMENJAMO IN USTVARIMO NOVE GLASBENE OKOLIŠČINE.
TO JE PRILOŽNOST ZA SREČEVANJE IN SPOZNAVANJE NOVIH LJUDI,
SODELOVANJE Z NJIMI TER SESTAVLJANJE NOVIH ZASEDB IN BENDOV,
KI BODO DELOVALI TUDI PO ZAKLJUČKU DELAVNIC.
INFO IN PRIJAVE: thierno999@hotmail.com, tel.: 041 523 872,
VEČ INFORMACIJ DOBIŠ NA ROGOVILA- glasbena delavnica.

POSEBEJ STE VABLJENI PLESALKE IN PLESALCI, DA SODELUJETE PRI PRIPRAVI ZAKLJUČNE PRIREDITVE POD VODSTVOM NIKE, shineypunka@hotmail.com, tel: 041 451 187. VEČ INFORMACIJ DOBIŠ NA ROGOVILA- spremljevalni program, GLEJ POD SOBOTA, 1. 9. 2007.

Delavnice in koncerti so brezplačni.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

Dvorana vzdihljajev

Vsi bendi, gledališča, modni kreatorji in ostali ustvarjalci, ki želite v veliki večnamenski Dvorani vzdihjajev, tovarna Rog, predstaviti svoje delo občinstvu, ste vabljeni k sodelovanju. Pošljite nam osnovni info in demo material ter e-naslov ali tel. številko, preko katerih lahko kontakitramo.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj
XML novice