ThDi's blog

BRIDGEPARTY vs. STREETPARTY

Že drugič ste prestavili pohod. Najprej smo se zmenili za prejšnji teden (14.9.2007). Ker dogovorjenih stvari ne maram prestavljati, z nekaterimi ljudmi pa sem bil tudi že zmenjen za izvajanje aktivnosti, smo ta dan izvedli TESTNI POHOD (ROG, Prešernov trg, Križanke, Šuštarski most, grad, ROG) z manjšo udeležbo (glasbeniki, žonglerja, plesalka, risar, pohodnik...). Zadeva je bila uspešna, čeprav se nismo spustili v očitno ampak bolj podtalno propagandno akcijo in folku nismo težili s problematiko.

Akcija je NUJNA! in to ZDAJ, ali pa vsaj ČIMPREJ. Zato sem se odločil, da še enkrat organiziram dogodek v mestu, saj sem bil z nekaterimi že zmenjen za aktivnosti, še preden se je pohod ŠE ENKRAT prestavil. Tokrat je v načrtu konkretna propagandna akcija.
PROPAGANDA = spreminjanje javnega mnenja

V PETEK, 21. 9. 2007, ZVECER BOMO NA SUSTARSKEM MOSTU ORGANIZIRALI VSESPLOŠNI JAM SESSION S GLASBO, PLESOM, RISANJEM, OGNJEM,...

Vsi ste vabljeni k aktivni udelezbi!

ROGOVCI!!!
NE PUSTITE, DA OBUPAM NAD VAMI!!!

Za poročilo s BRIDGEPARTYja glej komentar!

3 komentarji

VABILO NA SODELOVANJE V ROGOVSKIH PROCESIJAH PO LJUBLJANI

V petek, 14. 9. 2007, se bo izvedel POHOD ZAČASNIH UPORABNIKOV ROGA PO LJUBLJANI.
Priprave so že v teku.

Prav tako se organizira STREET PARTY za petek, 21. 9. 2007.

VSI ZAČASNI UPORABNIKI IN LJUDJE, KI ZAČASNO RABO PODPIRATE, STE VABLJENI K SODELOVANJU.

3 komentarji

POŽAR V ROGU!!!!!!!!!!!

V noči iz sobote, 11., na nedeljo, 12. 8., je zagorelo v Kneževini v prvem štuku.

"Zapisnik skupščine Rog-a z dne 14.08.2007 ob 17 uri...

Izjava za javnost...

Ukrepali smo Rogovci sami, varnostna služba, ki skrbi za varnost objektov Rog, je potrebovala 5 minut, da je odprla glavna vrata gasilcem, ki so že stali pred vhodom v bivše prostore tovarne Rog, prav tako je na mestu bila že policija. Reševalne ekipe niso bile potrebne, k sreči, saj smo Rogovci požar opazili pravočasno. Gasilci so požar hitro in učinkovito pogasili, za kar jim najlepša hvala.
Oskrbeli so tudi eno osebo, ki se je umaknila iz prostora po požarnih stopnicah, drugih telesnih poškodb v požaru nismo imeli.V stavbi ostaja oster vonj po pogorišču, zato je vstop vanj prepovedan. Policija je poizvedovala in zapečatila pogorišče v 1. nadstropju centralne stavbe.

Upamo, da se po hitrem postopku podpiše pogodba, za priklop elektrike, ker je sedanja raba razsvetljave, zaradi oprtega ognja nevarna, kar vemo vsi. Rogovci si elektriko želimo že več kot leto dni in sedaj upamo, da sprevidite nevarnost, ki preti vsak trenutek."

Če klikneš preberi več, dobiš tisti del zapisnika skupščine 14.8.2007, ki se tiče požara

Debata je odprta na forumu Debate.
Fotografije so v galeriji in ena v attachmentu.

attachment | 1 komentar | preberi več

ROGOVILA - festival ZVOKA v tovarni ROG

V okviru festivala zvoka ROGOVILA se bosta od 27. 8. do 2. 9. 2007 v prostorih tovarne ROG na Trubarjevi cesti v Ljubljani izvajali GLASBENA DELAVNICA in delavnica AKUSTIKA IN TONSKA TEHNIKA. V spremljevalnem programu festivala se bodo ob večerih odvijali koncerti in jam sessioni. V dodatnem programu se bo izvajala DELAVNICA SVEČ in priprava zaključne prireditve.

Ljudje, ki bodo vodili delavnice, bodo nastopali predvsem v vlogi usmerjevalcev toka dogajanja, saj bi radi videli, da udeleženci tudi sami aktivno sodelujejo z idejami in predlogi, če so le ti konstruktivni. Za tiste pa, ki so na začetni stopnji ukvarjanja z glasbo in zvokom, bodo lahko nastopali v vlogi mentorjev. Prav tako kot smo pripravljeni začetnikom pokazati osnove, si želimo, da bi se delavnic udeležili tudi izkušeni glasbeniki in z nami delili svoje znanje.

DELAVNICE SO NAMENJENE
MLADIM IN STARIM,
TISTIM, KI IMATE BOLJ MALO IZKUŠENJ,
DA SE SEZNANITE Z OSNOVAMI,
IN TISTIM, KI STE ŽE GLOBJE V TEH VODAH,
DA IZKUŠNJE IZMENJAMO IN USTVARIMO NOVE GLASBENE OKOLIŠČINE.
TO JE PRILOŽNOST ZA SREČEVANJE IN SPOZNAVANJE NOVIH LJUDI,
SODELOVANJE Z NJIMI TER SESTAVLJANJE NOVIH ZASEDB IN BENDOV,
KI BODO DELOVALI TUDI PO ZAKLJUČKU DELAVNIC.
INFO IN PRIJAVE: thierno999@hotmail.com, tel.: 041 523 872,
VEČ INFORMACIJ DOBIŠ NA ROGOVILA- glasbena delavnica.

POSEBEJ STE VABLJENI PLESALKE IN PLESALCI, DA SODELUJETE PRI PRIPRAVI ZAKLJUČNE PRIREDITVE POD VODSTVOM NIKE, shineypunka@hotmail.com, tel: 041 451 187. VEČ INFORMACIJ DOBIŠ NA ROGOVILA- spremljevalni program, GLEJ POD SOBOTA, 1. 9. 2007.

Delavnice in koncerti so brezplačni.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | preberi več

Dvorana vzdihljajev

Vsi bendi, gledališča, modni kreatorji in ostali ustvarjalci, ki želite v veliki večnamenski Dvorani vzdihjajev, tovarna Rog, predstaviti svoje delo občinstvu, ste vabljeni k sodelovanju. Pošljite nam osnovni info in demo material ter e-naslov ali tel. številko, preko katerih lahko kontakitramo.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj
XML novice