mezzoforte glasbena delavnica

Poslal-a ThDi, Pon, 10/08/2020 - 23:06
13 Aug 2020 - 17:00 || 13 Aug 2020 - 19:00

cirkus

Delavnica je namenjena glasbenikom, glasbenim učencem in ostalim, ki bi radi razširili svoje glasbeno znanje in popestrili svoje izkušnje v izvajanju glasbe. Predhodno glasbeno znanje za udeležbo na delavnici ni potrebno.

Glasbeni talent in posluh sta relativna koncepta, ki ju je težko natančno opredeliti. Poseben izziv nam predstavljate tisti, ki si želite peti, muzicirati ali se kako drugače aktivno ukvarjati z glasbo, pa bodisi zaradi osebnih razlogov ali zaradi okolice mislite da tega niste sposobni. Posebno vabilo je nameljeno prav vam. Uspešno smo prebili že kar nekaj takih barier in blokad. Verjamemo, da smo vsi, ki znamo govoriti, sposobni za glasbo. S tem nočemo od obiska odvrniti ostalih, ki bolj zaupate v svoje sposobnosti. Vsi ste dobrodošli!!! K udeležbi ste vabljeni tudi bolj izkušeni glasbeniki in glasbeni navdušenci, da z nami delite svoje znanje in ga popestrite.

Delavnico bo vodil Thierno Diallo.

Poleg grobe obravnave osnovnih glasbenih konceptov (ritem, melodija, harmonija), ki se lahko tudi poglablja, poudarek postavljamo na komunikacijo med glasbeniki v skupini in na izražanje spontanih glasbenih idej posameznikov.

Vodja delavnice nastopa predvsem v vlogi usmerjevalca toka dogajanja, saj radi vidimo, da udeleženci tudi sami aktivno sodelujete z idejami in predlogi, če so le ti konstruktivni. Za tiste pa, ki ste na začetni stopnji ukvarjanja z glasbo, lahko vodja delavnice nastopa v vlogi mentorja. K delu pristopamo sproščeno s priporočilom, da napake v izvedbi niso možne, karkoli že zaigramo.

Delavnica ne bo omejena na določeno glasbeno zvrst. Upoštevali bomo predloge in glasbene želje udeležencev delavnice. Prav tako bo delavnica priložnost za srečevanje, spoznavanje novih ljudi in igranje z njimi ter sestavljanje novih zasedb in bendov, ki bodo lahko delovali tudi po zaključku delavnice.

PRINESI SVOJE INSTRUMENTE IN/ALI POTREBŠČINE!!!

Jazz klub Mezzoforte, Freestyle Karaoke & Jam Session - NAVODILA ZA UPORABO

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica