ROGzin

Poslal-a kaptive, Sre, 04/07/2007 - 03:36

Evo ga... Nova številka ROGzina. ne vem še, kako bo to izgledalo, samo se mi zdi da se že s samim poročanjem dnevnega dogajanja v ROGu lahko naredi materiala za cel filmski maraton...
Tko mal za štos, mal pa zares:P

Pa začnimo

Novice

-> Varnostnik je Irogja Vidmarja ter ostalo 'Studio city' ekipo vrgel ven iz ROGa. (pospremljeno s kletvicami kot je golazen...)
-> Agregat je na servisu, nič resnega, le na potrebni rezervni del bo treba malo dlje čakati, ker je izvenserijski (10 let ga že ne prodajajo). Gasilci so nam sicer posodili neko staro jetro (ki rada explodira), samo smo jo že morali vrniti. ROG unplugged.
-> Crt je bil po dolgem casu na ovisku v ROGu.
-> 07.07.07 - Pravijo da je srecen dan, zato pocekirajte, ce se kje kaj dogaja.
- > Imamo ze dva (skoraj tri) nova WCja
-> Požarni red bo potrebno predelati za prihodnje potrebe.

Notranja politika...

ok neke osnutke imamo, samo se mi zdi da je bolje da o vsem tem govorimo na skupščini (vsak torek ob 17h, novi člani vabljeni), ROGzin je itak bolj za čenče (s prismuknjenimi prodornimi pušcicami), kakor politični referat...
Je pa zihr zanimivo...

Varnost in cistoca.

Čistoča

No, akcija 'Poskrbimo za izgled Roga' še vedno traja.
Ne se sramovat.
V hiši cvetja pustite čim več vrtnega materiala...
Zaenkrat ga je nekaj malega že (čeprav bi lahko bilo vec).
pa novo rožico imamo, strelo. (priponka)
Jonatan, drevesce pri studiu Free, se je zlomilo, ker je nekdo vrgel vrata nanj(!). To je že tretje drevo v zadnjih 3 mesecih.
Torej, kar se akcije tiče.
Nekaj malega se že dogaja, vendar se čuti potreba po malo vec ozaveščenosti.

Varnost

Kar se varnosti tiče, je pa ROG ponoči še vedno malo strašljiv (kake baklje ali sveče na vhodih bi bile dobre). Sicer, če hodiš podnevi ni panike, vendar zaradi pomanjkanja elektrike ponoči ni dovolj pregledno. Zato pa je potrebno podnevi malo pokrpati luknje (če jih je se kje kaj ostalo) in mogoče vsak uporabnik urejati svojo bližnjo okolico malo bolj sproti. Tudi obiskovalci so še vedno kdaj pa kdaj neznani (hvala redarjem, ki se bolj oziajo po ljudeh ki jih vsak dan vidijo, kot po ljudeh, ki dejansko nimajo tam kaj iskati - razen mogoče krasti kolesa ter ostalo)
pa še..
Psi, kakajte drugje! Lastniki pozor!!

Redarji...

Nič novega. Še vedno uveljavljajo svoj prav, kršijo vse pravice po vrsti, od človeskih, do civilnih, ustavnih ali pa kakršnihkoli ostalih in če ne gre drugače, svojih lastnih. Tudi osebene grožnje so zraven. Mogoče je edina novost par novih norih omejitev, ki so jih uvedli.
Recimo intervencija, ki pride odobrit odprtje vrat, kadarkoli kaj pride in gre iz ROG-a.(upajmo da se kdaj komu ne bo zgodilo kaj hudega, ker bo moral rešilec čakati)... Skratka, kakor sami pravijo, vse po navodilih, ki so jih dobili.


Filename/TitleVelikost
strela (30-06-07_1928.jpg)190.63 KB
kaptive's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj RogZin
Poslal-a Nova, Pet, 06/07/2007 - 18:51

u, bravo. le tako naprej. vcasih ko se nam zazdijo veliki koraki preveliki, lahko nadaljujemo z majhnimi.

l.