NOČ MRTVIH

Poslal-a ThDi, Ned, 28/10/2007 - 19:08
31 Okt 2007 - 22:00

koncertna dvorana

Na predvečer dneva mrtvih bomo nardili žurko za vse žive in za vse mrtve.

Veselili se bomo skupaj z našimi mrtvimi in proslavljali oba, življenje in smrt naenkrat, saj eno brez drugega ne more.

ŠE POSEBEJ VABLJENI VSI MISTIKI, OKULTNEŽI, ČAROVNICE IN ČARODEJI, DOBRI IN ZLI, IN DRUGI, KI SE ZNATE SPORAZUMEVATI S SVETOM MRTVIH.

Program:

akustični vsesplošni (plesni, glasbeni, slikarski, literarni...) freestyle jam session
Vsi možni sodelavci vabljeni!

Začarana zgodba, lutkovna predstava točno opolnoči 00.00h

Žurka za vse žive in mrtve
Vsi mrtvi! Veselimo se vašega življenja in dosežkov in čim bolj v miru sprejemajmo vašo smrt!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sre, 07/11/2007 - 09:20

Ambient se je delal v sodelovanju s Calummo. Pozna se na organizaciji, da nimam časa urejat stvari. Zrihtal sem buce, sveč ni bilo dosti.
Nadgradnja karaok se je zgodila! Predvsem plesni del plesno-glasbenega jam sessiona je uspel. prišlo je več kot 10 plesalcev, ki so plesali in za sabo povlekli tudi ostal folk. Plesni jam je začel Ryuzo, tipo rastura. Plesalo se je do konca noči.
Udeležeci akustik jama: Jelena (oboa, sax), Simon (trobenta, boben), Mojca (boben, tamburin), kasneje je prišla Fu z violino. Jaz sem zacel session na kontrabasu.
Bula je zaradi bolezni predstavo prestavila za en mesec. Vseeno mi je dala lutke in soundtrack in privoljenje, da sami izpeljemo jam predstavo. Ko sem predstavil to idejo, sta me Nika in Tereza zbombardirali, da to pa ne, ampak me nista prepričali. Zal mi ni uspelo zbrati ekipe, ki bi bila pripravljena izvesti lutkovno in gledalisko improvizacijo, tako da sem na koncu le jaz za ambient delal s senčnimi lutkami na steno za odrom. Eva mi je dala pohvalo.
Calumma je v tej situaciji prevzela pobudo in pripravila performans. Že prej so na odru delali fejspejnting. Ta veliko kuglo, ki sta jo naredila Žiga in Tine iz obročev, so obesili s stropa in pokrili z rjuho. Nika in Taja sta plesali v kugli, njuni senci sta se videli na rjuhi (not sta imeli tudi lučko). Glasba je bila za zacetek Alex (kitara na mini ferst in vokal) in Fu (violina), kasneje sva se jima pridruzila Simon (boben) in jaz (kontrabas). Pol so še imeli točko s palcami Arlo, Tereza in Taja na podobno glasbeno spremljavo. V redu performans.
Sledil je DJ program, najprej DJ 1tz2getlaid in potem DJ Cu-ich.
Men se je zdel v redu, ker smo zadevo izpeljali, da je bil zur, kljub temu, da je prislo do velikih sprememb v programu. Sicer se je zatikalo kot po navadi, ampak zadevo smo izpeljali. Niko je pa cist zamoril, kao da je blo cist mim, ker se ne more zanest na folk (Tine, Aleš,...) Ampak to je njen problem. Jz sm ji samo reku ce mi pride pomagat uredit prostor, ona pa se mi je na koncu prevec ufuravala v program, kar tud men ni kul. Ona je povabla tud svoj folk in mogoce njim ni blo vsec, ne vem.
Kljub temu, da smo bili izvajalci v manjšini proti obiskovalcem, je vseeno bilo na dogodku vsaj 30 aktivno sodelujočih. Rabili bi jih še več!
Moja ocena je definitivno pozitivno.