Sanjski džem - Jam session za ustvarjalce vseh branž umetnosti

Poslal-a Sekcija za neod..., Ned, 23/04/2006 - 17:15

V nedeljo, 23.4.2006 ob 18.00, 3. nadstropje (tema: SANJE)

Vsaj nekateri plesalci radi jemo marmelade. Večinoma v prijetni družbi. Ob dobrem vzdušju. Sploh tiste dobro odplesane džeme, ki nastaneje v kotu neke nedelje. Slast ustvarjanja. Neobremenjenega z rezultatom. Mljac. Si za? Dober tek.
Na džemu so dobrodošli ustvarjalci iz vseh kotov umetnosti in gledalci, ne samo plesalci. Torej še ena prilika za spoznavanje ne samo preko verbalnih sredstev.

Doprinosi: poleg sebe še sveče, primerno obutev in (toplo) obleko ter še kak predmet, ki ga povezuješ s temo. Pa pijačo ter jedačo za podkrepitev.

Dodatno: na isti dan ob 16.00 priprava prostora za džem in isti dan ob 17.00 priprava teles na džem (trening vodi Gregor Kamnikar).

Sekcija za neodgovorno telo's blog | Za komentiranje se prijavi oz. registriraj Dogodki, dejavnosti
Poslal-a rgb, Sob, 27/11/2021 - 07:23

Predlagam ponovitev drugo letoo na isti dan in uro, na isti lokaciji

i_tarot 16

Poslal-a Katra, Sre, 26/04/2006 - 10:50

joj tole sm objavila na forumu, mogoče je bolj smiselno tu. ne znam se logirat kot "sekcija za neodgovorno telo" zato je tole v obliki odgovora...

Živjo,

mogoče (!) smo našli palete za plesni pod - moram it pogledat, v kakšnem stanju so, bomo pa potem potrebovali ravne deske za polaganje...a kdo ima idejo kje to dobit??

+ še vedno se išče linolej.

lp Katra

Poslal-a vesolc, Sob, 29/04/2006 - 12:08

neki linoleja sm js prneso, ce je kdo opazo...
sm ga nabavo v Creatini...v BTCju...
je pa zadeva taka, da se dejte organizirat, pa dat neki kesa skup, pa nabavit pod...js sm dau za tst kos k je zgori (okol 2x3 m) 6 jurjev, kar ni veliko. je pa že odrezan kos, ki je kot ostanek...zato je pa tk poceni...vec najdete tole
www.creatina.si

We will rise again and again 'till the land is our...

Poslal-a kaurin, Ned, 30/04/2006 - 19:10

pozdravljeni!

linolej sem videl in je kul.
se pa sprašujem, če ni mogoče dobit kje kakšnega rabljenega (iz opere, PTL-ja, CD...). vseeno imajo oni ta pravi linolej za ples. koga bi bilo potrebno za to kontaktirat, pa nimam pojma, sicer pa:
Fprašat ni greh.

no pasaran