Tradicionalne FreestyleKARAOKE in JAMSESSION

Poslal-a ThDi, Tor, 27/11/2007 - 14:52
28 Nov 2007 - 22:00

koncertna dvorana

Po dolgem času bodo karaoke spet v koncertni dvorani.

Ker bi radi karaoke nadgradili in razširili, k soudeležbi in jamanju vabimo tudi plesalce, slikarje in kogarkoli to zanima.

Prinesite svoje instrumente in/ali potrebščine!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pon, 03/12/2007 - 12:11

Plesni jam session je uspel. Sicer v manjši zasedbi, od glasbenikov sem bil le jaz, od plesalcev pa sta poleg moje sestre prišla še Ryuzo in od Kukija punca. Slikarja nisem povabil nobenega. Zanimivo naključje. Isti dan ob 19h sem izvedel, da bojo imeli v dvorani brucovanje študenti ALU.
Ti so pa res čisti padalci. Razjebali so nam karaoke s svojim programom. Jaz sem probal nekako oboje združit v eno. Ko se mi je začelo vlečt pri njihovem programu brucovanja, sem se jim pridružil na basu. Prišel je tudi Jure na bobna (tamtam), igral je dobro, in Jelena s saxom. DJ Štefu sem predlagal, skupno produkcijo, ampak ni bil navdušen. Ko smo si skupno produkcijo vzeli, nam je izklopil mic (javu se nam je model na vokali za breakbeat) Kurac ga gleda DJ Štefa.
ALUjevci so se ga konkretno prheftali s svojim alkoholom. Glede na njihovo padalsvo in odnos njihovega DJa in glede na našo nevoljo, smo jih po drugi uri začeli metat ven. Do treh smo plac spraznili.