REGGAE VIBES version VI. with BLESSED LOVE SOUND (Berlin) & BLAZIN FIRE SOUND (München)

Poslal-a Ziggi, Sob, 01/03/2008 - 11:59
6 Mar 2008 - 22:00
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans
Poslal-a ThDi, Tor, 11/03/2008 - 08:57

Nismo bili zadovoljeni. Ful stvari se nam ni izšlo. Sam koncert se mi je zdel v redu izpeljan, brez kakšnih presežkov, ki smo jih pričakovali, ampak vseeno lahko rečem, da je bilo, kar se same predstave tiče, brez napak. Produkcija se mi je zdela Mtv-jevska, ali ali da rečem bolj pop usmerjena. Folka ni bilo dosti.
Edini razlog za pobiranje vstopnine je bil pokritje stroškov za nastopajoče in Zigija, ki so bili doslej največji odkar smo v dvorani. Pobiranje vstopnine se ni obneslo, saj stroškov nismo pokrili.
Poleg tega, da je bilo manj ljudi na koncertu, nam je dostim tudi pokvarilo filing v dvorani, saj je na vratih prišlo do neljubih nesporazumov. Potem smo situacijo umirili. Vseeno se je nekaterim od nas v nos prikradel priduh posilstva nad dvorano in dosedanjim vzdušjem v njej. Pa še nismo bili zadovoljeni.

Ugotovitev:
Vstopnina ni kul in je lahko uporabljena samo kot skrajna rešitev za finančne probleme dvorane, pa še takrat se prostovoljni prispevki enakovredno kosajo z njo.

Ne vem kako bo to vplivalo na prihodnje delo v dvorani, saj zahteve, da bi na nekateri dogodkih, kjer pričakujemo več folka, pobirali po 2Eura, ostajajo. Prav tako ostajajo zahteve, da vstopnine ne bo. To je zelo konfliktna situacija v denarni krizi. Dokler bomo v dolgovih, se bodo lahko poleg ostalih stroškov iz takega vira pokrivali tudi dolgovi, ampak po mojih predvidevanjih to ne bo več kot trikrat, mogoče dvakrat. Ko bomo na nuli, vstopnine ne bo? Ne vem še kako se bo razrešil ta konflikt.

Ni ti treba bit še preveč črnogleda, saj stvar še vedno ni profitno zastavljena. Dej povej mi nekaj. A sem omejen, če hočem, da nikoli ni vstopnine?

Poslal-a Ziggi, Sre, 12/03/2008 - 11:41

A1