koncert skupin KVAZICIRKUS in KIDS BILL

Poslal-a ThDi, Pon, 10/03/2008 - 13:59
15 Mar 2008 - 22:00

koncertna dvorana

koncert skupine


KVAZICIRKUS


Zagorje ob Savi
Kvazicirkus na myspaceu


KIDS BILL


Ljubljana
Kid's Bill na myspaceu

vstopnine ni!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Ned, 16/03/2008 - 14:31

KIDS BILL so se končno prikazali v koncertni dvorani (jaz sem jih povabil že na otvoritev pred enim letom). Izpeljali so koncert lepo in tekoče. DjZ je končno pokazal svojo avtorsko produkcijo v dvorani. Dobro je blo.

KVAZI CIRKUS so presegli vsa pričakovanja. Ekipa punksov (okrog 7) jih je prišla podpirat, ampak so se dokaj hitro utrudili od poga (še v prvi polovici koncerta). To je blo žganje na polno non stop. Tud glede sounda je bilo to na trenutke upoštevanja vredna konkurenca elektronskim dogodkom. Mej je blo to še boljš, ker je blo u živo. Drgač pa ful energije. Izvrstni glasbeniki, ki so tehnično dobro podkovani. Sami so mi rekli, da so malo iz vaje in iz kondicije. Kaj bi blo šele pol, če bi bli v polni formi? Bravo, fantje! Men je blo ful všeč. Edino publika je bla bolj tiha, ampak na koncu za zadnja dva komada, je prišla delegacija iz Socialnega centra z dvema Slovakoma, ki sta folku pokazala kako se sodeluje na koncertu kot publika. Takoj sta šla čisto do odra in tam na polno plesala. KVAZI CIRKUS so podporniki koncertne dvorane in Roga tudi drugače. Potne stroške so nam pustili. Poleg glasbene so nam dali tudi denarno donacijo. Mogoče pridejo še kdaj!

Poslal-a kaptive, Ned, 16/03/2008 - 16:28

super zabava cel večer, pred tem se je v dvorani predvajal film Zeitgeist v sklopu istočasnega predvajanja po dvoranah vsepovsodi...