METELKOVA

Poslal-a kaptive, Pon, 31/03/2008 - 21:27

Kaj dogaja na metelkovi?

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | prejšnja tematika | naslednja tematika Debate
Poslal-a ska-mon, Čet, 04/12/2008 - 16:09

ah kdo in kaj..to so dejanja nacistov, ki uničujejo vse kar je alternativno!

Poslal-a kaptive, Čet, 04/12/2008 - 11:59

posredovano

Metelkova mesto je bila prizorišče še enega napada zaenkrat še neznanih storilcev. Tokrat je bil tarča klub Jalla Jalla, v katerega so škodoželjneži v četrtek zjutraj okoli pete ure skozi priprto okno vrgli plastenko polno bencina, jo zažgali in pobegnili. Seveda pa je sedaj glavno vprašanje, kdo in zakaj je poskusil zažgati Jallo Jallo.

http://www.radiostudent.si/article.php?sid=16990

Poslal-a kaptive, Pon, 31/03/2008 - 21:46

posredujem...

V petek (25.03.08) so ob 23.45 Jalla Jallo obiskali tržna in zdravstvena inšpekcija ter 15 policajev (specialcev), ki so zahtevali upravna dovoljenja, spoštovanje protikadilskega zakona in dovoljenja za prodajo pijače. Vmes so kadilcem podelili kar nekaj položnic in strašili po dvorišču Metelkove.

Ker Jalla Jalla, kakor tudi vsi ostali klubi na Metelkovi (z izjemo Gala Hale) te dokumentacije nimajo(naj bi se to urejalo na MOL-u), so jo poslali v postopek, kateremu bo verjetno sledilo ZAPRTJE JALLA JALLE!!! "Na srečo" ali pa zaradi strahu pred oblastjo, so bili vsi ostali klubi zaprti (le kam to pelje??) in je nasrkala (ponovno) samo Jalla Jalla!

Zato vse naše obiskovalce in podpornike prosimo za kakršno koli podporo pri boju za obstanek tega kulturnega prostora!! V NASPROTNEM PRIMERU BOMO PRAV KMALU ZAPRLI JALLA JALLO!!!
Pozivamo čimveč ljudi, da se udeležite Metelkovskega foruma (sestanka): 7.

aprila ob 16h: V INFOSHOPU, ki bo morda ZADNJI, saj je prihodnost AKC METELKOVE ponovno pod vprašajem!!!

Borite se z nami dokler Metelkova še obstaja!
PODPRITE NAS!!!
Ekipa Jalla Jalla v škripcih...