Se želiš pridružiti, potrebuješ prostor?

Poslal-a Mitar, Pon, 24/04/2006 - 01:44

V kolikor se želiš pridružiti s svojo dejavnostjo ali potrebuješ prostor za izvedbo kakšnega dogodka, kakšne produkcije ali za svoje ustvarjanje, enostavno pridi v Rog in v dogovoru s souporabniki uredi prostor za začasno rabo in ga uporabi. Lahko pošlješ svoj program oziroma videnje uporabe prostorov in se predstaviš na skupščini, ki je vsak torek ob 17h.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj
Poslal-a Ed1, Sre, 12/12/2007 - 11:28

Srčna vizualizacija je eno najmočnejših moralnih/duhovnih orožij/orodij. To postavljam na vrh kot gumb; kvantni inženiring ali Kreacijo.

A, da to hemisfero uravnotežamo se izgrajuje tudi pobočje; ReKreacija.
Za starega sistema rekonstrukcijo se zbira podpise zakonu s tranzicijskimi tehnologijami: Reformacijski akt: http://petitions.moveon.org/sign/nesara-1.

A za nov sistem pa:
srce-logiko 'EnoRog' - kot ravnotežje med 4 esencialnimi smermi eko-civilizaciji.

Na 'zahodno' smer sem postavil tehnologijio modrosti: 'čLOVEški vrt', kjer emanacija skozi čLOVEško obvešča genetiko rastlin.

Na 'severni' smeri kulturo navdihujoče opazuje 'MI(R)evolucija' kot šiferna poetika.

'Vzhodno' smer opredeljuje 'prav(LJ)ica', ki podobno kot prva: 'genetsko' informira ter soupravlja komplet ekosistem s človeštvom ter pozunanjajočim Proletariatom modrosti.

'Jug' proslavlja 'mONEyfest' ali - preko: interaktivnega medija ter vlade Prihajajoče dobe: najavo, pa implementacijo 4 zakonov eko-civilizacije.