ELEKTRO SERVIS GRE NA DOPUST!!

Poslal-a ThDi, Sre, 25/06/2008 - 14:29
27 Jun 2008 - 22:00

Koncertna dvorana ROG

Petkova elektronska pred-holidej zabava

Za gramofoni:
Kitajc
Dado
Beno B
Trajkovski

Prosimo, da tokrat ne nosite svojih pokvarjenih električnih aparatov, ker jih med počitnicami tako ali tako ne rabite. Servisiramo samo "knofe za hitrost"!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Čet, 03/07/2008 - 13:44

Zanimivo. Malo mešano. Slišal sem celo izjave kot: "Nisem vedel, da Dado rola trance. To je deep trance...", Bancova izjava. Beno je dobil svoj underground. Do zdaj je beno vedno poudarjal, da je koncertna dvorana underground. Meni se še vedno zdi, da je ground, sploh pa sta bila prva dva dogodka, ki jih je Beno imel, dost v mainstream, ampak z drugačnim, bolj nekomercialnim pristopom. Ampak glede na organizacijo tega dogodka, ki jo je prevzel Kitajc, je to bilo "underground" za Benota. Tud sam način kombinacije izvajalcev različnih elektronskih glasbenih "žanrov" se mi je zdel posrečen, saj je to sodelovanje različnosti in sprejemanje njih. Ozvočenje smo nabril nekam proti skrajnosti, tolk da je Marko prišel in rekel: "Preglasna glasba lahko povzroči trajne okvare sluha." Sam ti DJi ne jebejo, ampak so bili zadovoljni s saundom. Trajkovski je dobil svoj set za odrolat. Beno mu je še zrežiral aplavz za spodbudo za naprej. Poleg njih je bil še en DJ, katerega imena ne poznam. Zaključil je Kitajc.

Posebo obvestilo!
Prišlo je do poskusa cenzure. V objavi dogodka sem izjavo: "Servisiramo samo knofe za hitrost," zamenjal z izjavo: "Hitrost omejena!"