Temnica, sitotisk

Poslal-a Mitar, Tor, 25/04/2006 - 12:22

Rad bi samo sporočil, da je bilo do sedaj kar nekaj zanimanja za temnico. Tudi nekaj zanimanja za sitotisk. Mogoče bi to se dalo celo povezati. Tako da če je še kdo takšen, naj ve, da ni sam. Potrebno se je le ujeti in začeti. Kolikor sem opazil, bi vsak lahko nekaj malega prispeval (oprema, čas ...) in bi se to res dalo urediti.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | prejšnja tematika | naslednja tematika Sodelovanje med uporabniki in uporabnicami
Poslal-a natalija, Sob, 29/04/2006 - 10:34

zivjo.po mojem mailu na mailing listi se vedno ni nobenega odziva in napredka v smislu ureditve temnice.ce koga zanima... a bi se lahko dobili v rogu recimo v sredo, cetrtek enkrat popoldne?Natalija

Poslal-a pila, Sob, 29/04/2006 - 17:34

Zivjo, Natalija in ostali zainteresirani!
Zal je premalo casa za branje vseh mailov na rog listi,
tako da se mi zdi forum za take reci bolj primeren.
Mogoce bi se res dobili v sredo/cetrtek?
Predlagam npr. sreda ob 19h?
Potem pa napisemo neko obvestilo spet sem na forum,
da bodo novi interesenti vedeli, kaj in kako smo se zmenili. Kul?
Lp,
Pila

Poslal-a igzebedze, Pet, 05/05/2006 - 14:39

hej

mene tudi zanima, pa sem sele sdaj uspel dobiti geslo na strani... a potem ste se ze dobili? kaj sklenili?

Poslal-a pila, Pet, 05/05/2006 - 15:33

Naceloma se se nismo dobili. Baje je Natalija bila tam v torek,
jaz v sredo... Dajmo postavit nov datum in uro. Bi se nam Stane lahko tudi pridruzil na sestanku, da vidimo, kaj je bilo ze zasnovanega?

z rog-liste:
"prostora sta predvidena in v osnovi ZE ZASNOVANA za oboje. lokacija:
ROG1CENTER. connect ;-)
Stane"

Ce ne bo slo drugace, bi morali bolj oziveti debato tu, na forumu in zbrati podatke o tem, kdo lahko kaj prispeva, kaj koga zanima delati, kako bi se organizirali...

Predlog za sestanek: zopet sreda ali cetrtek popoldan (okrog 17h?)
se dobimo v citalnici?

Pozdrav, pila

Poslal-a igzebedze, Čet, 11/05/2006 - 23:58

darn, zaposlen teden, tako da sem sele danes videl odgovor... kakorkoli, a bi se videl v torek pred sejo?

Poslal-a loveballoon, Sob, 13/05/2006 - 14:11

Stane je razpet na več frontah, tako, da ne ve, če se bo lahko udeležil sestanka. Vsekakor želi sodelovati. Se pa lahko poiščemo, ali ne? Delovna skupina za donacije ima sestanek v torek ob 1600, pa se connectamo, ok?

a big hug in darkness and spatula of pink screen printing colour ;-) from my heart!

Poslal-a pila, Sob, 13/05/2006 - 17:06

Ampak zal, jaz ravno v torek po 16. uri nikakor ne morem prit.
Ce ne bo slo drugace, bom probala koga prosit, da gre namesto mene,
al pa ce sporocite, kaj ste se zmenili - to bi bilo tako ali tako dobro napisat.
Lahko bi pocasi zaceli delat seznam zainteresiranih + kaj lahko kdo prispeva, kar tu na forumu.

Mene na primer zanima delat fotke na stene, vcasih tudi kaj razvit v temnici. S Solo uporabnih umetnosti Famul Stuart pa sem se zmenila, da bi nam za nedolocen cas posodili dva povecevalnika, ki trenutno nista v uporabi. Maslim, da je tudi nekaj kadick in drugih drobnarij.

Poslal-a loveballoon, Pon, 15/05/2006 - 08:34

sem zraven, tudi jaz imam en povečevalnik obljubljen s strani mojega dragega prijatelja, ki je trenutno v španiji in mi ga bo posodil, jaz pa z njegovim privoljenjem dal v našo začasno skupno uporabo. Sititisk tudi mene zelo zanima, poznam tehniko in tehnologijo, praktičnih izkušenj pa še nimam. Posebej me zanima sitotisk na tekstil, na les, na druge 3D materiale, ... vspostavljam(o) tudi šivalnico in pletilnico in barvarno tekstila in čitalnico oblačil v ROG2levo in lahko se povežemo!!! ;-)

jaz sem palček, majhen sem a sem močan, ...
haj ho, haj ho, na delo zdaj gremo....

Stane

Poslal-a natalija, Pon, 15/05/2006 - 11:49

hello.
sem vidla, da se je sprozila tema okoli temnice. jaz bi tudi lahko prinesla s seboj povecevalnik - ostale opreme pa se nimam...a zdaj je torek ob 16ih fiksna ura, da se dobimo? bom tam....pozdravcek,

Natalija

Poslal-a potiho, Tor, 16/05/2006 - 22:27

"temničarji" kje ste? tudi jaz imam opremo za temnico od kadičk do povečevalnika, termometrov, "tank" za negative, lampo ipd. temnico skratka brez prostora kjer bi jo postavila, vem da je še nekaj ljudi v "igri" oziroma jih zanima. mogoče bi se morali res vsi srečati in potem videti kaj bi bilo najbolj smiselno narediti glede opreme in uporabe ...!če bo preveč opreme bi me zanimala vsaj uporaba temnice, kar koli v tej smeri skratka. nisem pa uspela razbrati ali ste se vsi skupaj dejansko uspeli dobiti, recimo danes pred skupščino!? če ne, kdaj bi se lahko dobili naslednjič?

Poslal-a natalija, Sre, 17/05/2006 - 23:19

hej. danes sem bila v rogu in iskala še koga zainteresiranega...res bi bil že čas, da se zorganiziramo. iskala sem že, kateri prostor v pritličju bi bil primeren. nič kaj takega mi ni padlo v oko. v petek bom spet pokukala v rog...če želi kdo na pustolovsko iskanje male temne sobice...moja cifra je 041 358 332 ali mail flyingnatalija@yahoo.co.uk.
pozdravček,
Natalija

Poslal-a gashi, Čet, 18/05/2006 - 10:06

Tudi jaz sem bil zadnjič v rogu, na skupščini, in spraševal po temnici, pa me ni znal nihče nikamor oziroma na nobenega usmerit. Nimam glih povečevalnika al drugega ,ateriala za prnest, bi pa z veseljem pomagal pri urejanju temnice. mormo pač se enkrat zbrat vsi na kupu- naslednji teden?

Poslal-a natalija, Pet, 19/05/2006 - 12:01

prav. povej kdaj, pa bom tam - pa še kakega nadebudneža s seboj za pomoč pripeljem:)- najprej je tako potrebno izbrati in očistiti prostor.

Nat

hej sem gledala - na forumi se nas je do sedaj nabralo že 6 zainteresiranih, in vsi skupaj imamo 4 povečevalnike in nekaj opreme. torek ob 4ih? :)

Poslal-a Miha, Čet, 08/10/2009 - 13:27

Pozdrav,

Zdaj sem komaj zasledil pogovor o temnici v Rogu, pa me zanima v kakšnem stanju je ta zadeva trenutno - obstaja, še ne? Če obstaja (pa tudi če še ne), se da kakorkoli priključiti.

Jaz bi verjetno lahko zrihtal nekaj kemikalij in papirja ...

LP, miha