Kerber nezavednega in ostale zgodbe

Poslal-a ror, Sre, 09/07/2008 - 09:12
10 Jul 2008 - 20:00

Cirkulacija 2

Kiber-hipiji v Cirkulaciji 2 ponovno kličemo na mediirano pol-javno snidenje v četrtek, 10. julija 2008, po osmi uri zvečer v prostorih na glavnem Rogovem trgu.

- Ksenija Čerče bo pokazala video z naslovom padec…, ki je ravnokar tudi na razstavi v slovenjgraški galeriji.

- Boštjan Leskovšek je pripravil novo zvočno instalacijo imenovano Kerber nezavednega, s katero bo ročno in zvočno manipuliral bambi strojnica. Opomba: Kerber je troglavi pes iz starogrške mitologije, ki pazi, da duše umrlih ne uidejo iz Hada.

- Borut Savski bo najbrž držal obljubo in predstavil horizontalni filigranski reflektor, začet lani v Istanbulu. Na ogled in zlorabo bo tudi najnovejši vmesnik za manipulacijo video slike, narejen minuli teden za break-beat party v Dvorani vzdihljajev (tudi nekdanja faktorija Rog). Ključne besede bi lahko bile tudi “sveta geometrija” - hm, simetrija ali asimetrija, civilizacija (kultura?) ali narava…

- Majda Gregorič bo modelatorka, ki poudarja naslednje ključne besede: simultanost, sinhronizacija, prevodi… predlaga kakšen od aktualnih pogovorov=razmislekov. Npr.: o prihodnosti podobnih samoprodukcijskih enot, kot je Cirkulacija 2.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Druženje