HARADHAN das BAUL, koncert indijske galsbe, Bengal & Tradicionalne FreestyleKARAOKE in JAMSESSION

Poslal-a ThDi, Pon, 04/08/2008 - 09:51
6 Aug 2008 - 22:00

Koncertna dvorana ROG

Koncert indijske glasbe

HARADHAN das BAUL – indijska galsba (Bengal)
s sodelavcema

po koncertu bo
VSESPLOŠNI JAMSESSION

Vabljeni glasbeniki, plesalci, slikarji, vizualisti, izvajalci drugih izraznih načinov in tudi pasivni udeleženci, ki lahko sodelujete kot inštalacije!

Podrobnejša navodila za jam

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pet, 15/08/2008 - 13:41

Ker Baul ravno v sredo ni imel dogovorjenega nobenega koncerta, smo se dogovorili, da bo pred karaokami imel koncert v Rogu. To je bil večer pristne indijske glasbe. Igral je tolkala, neko brenkalo z eno struno in pel. Pomagala sta mu Fon na malem brenkalu z več strunami in še en tipo, ki je igral ta male činelce. Onadva sta mu držala enakomerno, ponavljajočo se podlago čez katero je Baul pel in soliral. Vse skupaj je trajalo kakšno uro.

Ženja. se je razpizdila na to dejstvo, saj je želela prebrati nekaj svojih novih pesmi. Vseeno je dobila priložnost pred koncertom, ampak je to izkoristila predvsem za to, da je svojo slabo voljo podelila z ostalimi v dvorani in potem odšla stran.

Po koncertu je bil jam, baje da je Bor sklical zadevo. Prišlo je ful glasbenikov, bila je cela brass sekcija z dvema saksofonoma in pozavno, tipo je prinesel klaviature in jih pustil v dvorani, da mu jih ne bo treba nosit, ko bo prišel naslednjič. Kitaristov je bilo tudi kar nekaj, se mi zdi da vsaj trije, basist, ki je prinesel feršterker in box, in še nekaj bobnarjev. Po jamanju te velike zasedbe so se na oder spravili Carnaval in ga tud oni odjamali. Za pokušino nam je še Pound serviral minuto rapa, ki se je ful dobr ujel s karenevalsko podlago.

Še ene karaoke.