noise koncert ACH_ZAVOTH, uvod v tlačanske karaoke

Poslal-a ThDi, Pon, 08/09/2008 - 17:28
15 Okt 2008 - 22:00

koncertna dvorana ROG

Jam session 15. oktobra 2008 bodo otvorili izraelski noiserji


ACH ZAVOTH

iz Tel Aviva

Ta sreda je edini možen datum za njihov koncert v Rogu.
Poskusili jih bomo pripraviti do jamanja z nami, da se ne izneverimo preveč tradiciji karaok v Rogu.
Na jam še posebej vabljeni vsi noiserji.

Podrobnejša navodila za jam

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pet, 14/11/2008 - 03:45

Tud če pride bend na karaoke in ima takrat koncert kot da jama ne bi bilo, ker drug datum za koncert ni mogoč, kot je bilo to v primeru Achzavoth, je to freestyle. Bend se po svoji volji odloči, da bodo to igrali.

Achzavoth so me navdušili. Zelo domiselna se mi je zdela njihova glasba in težko bi jo dobro opredelil le z besedami kot metal, noise ali kaj podobnega, čeprav tudi te besede v malem delu opišejo njihovo glasbo. Predvsem sem od njih čutil pozitivno energijo, radost in veselje do življenja in sveta nasploh. Imeli so nekatere zelo zanimive ritmične in melodične domislice v svoji glasbi. Fantje so hoteli igrati sredi dvorane in so se postavili v krog, da bi poslušalci bili v sredini, kjer je bil tudi zvok najboljši. Vseeno je bila publika preveč zategnjena in je bilo v sredini le nekaj folka. To pa je dalo več prostora bandu, ki je svojo energijo sproščal tudi z valjanjem po tleh, tekanjem, skakanjem in še čim. Res dobri so mi bli. Stroške so pokrili tudi s prostovoljnimi prispevki. Še vedno pa smo Mrožu dolžni 24 eurov, ki jih je založil, da je bend dobil skupaj 100 eurov.

Žal se niso udeležili jama, so ga pa otvorili. Jam se je pol zgodil.

P.S. Pred kratkim je v Rog prišel popotnik, ki so mu Achzavoth priporočili Rog kot najboljši skvot v Evropi!

Poslal-a ThDi, Ned, 19/10/2008 - 21:15

Prispevek o koncertu Izraelcev ACHZAVOTH (sreda, 15.10.):
http://carli-online.tv/browser/?showid=b2bb8c8149936fe026d37b9516eb2349

Poslal-a SunYa, Sob, 11/10/2008 - 21:30

ACHZAVOTH je energičen in bestialen kvartet iz najblatnejših slumov Tel Aviva ter najtemačnejših in zapuščenih sadovnjakov Kfar Saba. ACHZAVOTH igrajo mešanico rocka, punka, HC-a, nojza, metala, skratka vsega, kar pošteno zažiga.
Fantje so svojo glasbeno pot začeli leta 2005 kot metalska zasedba, sčasoma pa so se transformirali v ubijalsko rockovsko ekstravaganco. Odločili so se, da bodo svet osvojili s svojim rockom, DIY stilom in ekstremnimi šovi, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.
Skupina med drugim vodi zloglasni klub in studio Patiphone v Tel Avivu (www.myspace.com/patiphone), ki predstavlja dom izraelske alternativne glasbe. Bobnar je jemenski ekspert za nadnaravne sile, kitarist pa je doktor makrobiotike.
Svoj pri EP z naslovom ITOTURY KUSAIOU so posneli v studiu Patiphones. Vsak ovitek EP-ja so izdelali lastnoročno, in sicer s pomočjo sponk in selotejpa, tako da je vsak unikaten. Za povrh pa ima vsak EP še drugačen urok. Skupina trenutno dela na prvem albumu, ki bo izšel v obliki vinilke. ACHZAVOTH so: Zayden (kitara, vokal), Bantam (bas, vokal), Bosmat (kitara) in Yoni (bobni). Več o njih na: www.myspace.com/achzavoth, www.myspace.com/patiphone, www.achzavoth.4t.com/

SunYa

Poslal-a kaptive, Sob, 11/10/2008 - 15:03

ps

vabljeni vsi,
vstopnine ni!

pps

Vabljena tudi kraljica

Poslal-a ThDi, Pon, 13/10/2008 - 11:10

Jebeš kraljico.
Za nas je kraljica Janković, mogoče tud Pahor.
Vprašanje je le koliko časa bomo še vsem tem kraljicam nepodrejeni. Jaz ne maramo posebej vabit kraljic ali drugih kvazi kraljic. Če ne vedo, da so itak vabljene, se mi ne da še njih posebej vabit. Naj se v Rogu folk zaveda, da smo enaki med enakimi.

Poslal-a p_s, Sre, 15/10/2008 - 19:20

fuck the queen

Poslal-a barabara, Čet, 16/10/2008 - 13:40

she ain*t no human being ...

Poslal-a kaptive, Pet, 17/10/2008 - 10:28

eh, samo nisem hotel diskriminirati.
to je bil samo ps

nisem vedel da so take emocije okrog kraljice in ostalih figuric:D

Poslal-a ThDi, Pet, 17/10/2008 - 14:53

Zakaj posebej vabiš kraljico, če si že itak napisal, da so vabljeni vsi? Kot da je kraljica nekaj posebnega. (Je to obrnjena diskriminacija?)
Lahko bi napisal nekaj takega kot: "OK, kraljica, naj ti bo. Tud ti si vabljena na tlačanske karaoke." To bi se mi zdelo bolj sprejemljivo.
Sam kurc jo gleda! Kaj je ona za nas naredila, da bi jo sploh posebej omenjal? Prej kaj slabega kot dobrega. Al pa še to ne.
V takih situacijah raje pozabim na vljudnost in zavzamem jasno razumljivo stališče in sestavim nedvoumno sporočilo, ki ga bodo lahko razumelo čim več folka ali pa jim bo vsaj dalo kaj mislit..
Jebeš kraljico!