koncert skupin KANSKY in CARNAVAL

Poslal-a ThDi, Pet, 24/10/2008 - 12:35
31 Okt 2008 - 22:00

koncertna

Skupina Kansky nastane leta 2005 in še danes ostaja zvesta rock glasbi v svojem najširšem pomenu. To daje svobodo za oblikovanje dinamične in raznolike glasbe. Baraka – vadbišče, vrinjeno med težke tovorne vlakovne kompozicije s pogledom na prelep sončni zahod – pa nudi dovolj inspiracije tako za ljubitelje trših zvokov kot za bolj nežne duše.
Dejan - vokal
Jure - kitara
Miha Jr. - kitara
Miha - bas
Igor - sax
Tomaž - bobni

Smo izrodki železnice, malomeščanstva, velikih presežkov in malih skrivnosti. Nismo cirkusantarji, Brazilci in podobna jajca. Razen Multata, on je prebegel iz karnavalskega vojzeka, smo resen bend. Carnaval ime je nastalo ob zelenem čaju in pipi miru po kratkotrajni misli.
Viki Manili - gitarra, vokal, klovn
Kozel - gitarra, b vokal, noži resnice
Fluffy - bas, krotilec levinj
Multat - bobenj, ognjeni moped

Po koncertu bo baje Kitajc3000 helloween party


Filename/TitleVelikost
Kansky.JPG405.46 KB
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Ned, 30/11/2008 - 22:47

Prav dobr je blo. Kansky prvič v rogu, Carnaval drugič, tokrat v drugačni zasedbi. Flafi se je iz tonca prelevil v basista. Sound je bil bolj u kurcu. Carnavalom sem rekel, da je brez veze, da imajo sound ček u nulo, saj sem za Kansky, ki so igrali prvi potem vse prilagodil in pol je blo treba za Carnaval še enkrat. Vseeno mi je uspelo na koncu koncerta narest dobr sound. Bolje malo kot nič. Fantje so prišli igrat za pijačo. Itak so iz Ljubljane in nimajo velikih stroškov. Drgač pa v redu. Carnaval so se mnogo bolje izkazali kot na prvem koncertu, 7.6.2007. Takrat ne vem točno kaj jim je bilo, sam ni mi blo kul, kar so igral. Takrat so bli čist brez filinga. Mensezdi, da jim je Kozel nekaj po svoje skakal in en teden pred koncertom zamenjal instrument (kitarra/bobni). Tokrat so bli dobri. Po koncertu je bil Haris Pilton halloween party.

Poslal-a kaptive, Sre, 14/01/2009 - 11:45

Povezave do video posnetkov

Kansky - Addicted(a.k.a. Bushkapyetta) / Don't Hide - klikni za video

Kansky - On The Way - klikni za video

Kansky - Xstring - klikni za video

Kansky - R.I.P. - klikni za video

Kansky - Endless Highway - klikni za video

Kansky - faster - klikni za video