ska-punk koncert: HAUSAREST

Poslal-a SunYa, Pon, 17/11/2008 - 21:28
22 Nov 2008 - 22:00

Dvorana Vzdihljajev

V Dvorano Vzdihljajev prihaja slovenska ska-punk zasedba HAUSAREST.

Skupina HAUSAREST je bila ustanovljena l. 1996. V tistem zelo plodnem obdobju za punk rock je začela iz nič in potem zrasla v to, kar je danes. Igrali so/igrajo ga še vedno, punk......pa še ska.....pa še kaj!!! Hitro so se zaradi lokacije Fužin morali preseliti bolj proti centru, da se jim ne bi kaj zgodilo. Preslili so se še 4-krat, dokler niso v centru Ljubljane-na Ledini našli stalnega doma.
Njihova internetna stran je: www.myspace.com/hausarest, kjer lahko vidite in slišite DIY produkcijo od muzike do videa. Lani je bend rekrutiral še ritem kitarista iz njihovih sodobnikov Virusov, in s tem močno pridobil na zvoku. Za zabavo pa še vsakič kdo vskoči, da je bolj veselo in da se preigrava par najljubših klasik stare in nove dobe punk rocka .

Vstop je prost! Dobrodošli pa so prispevki za elektrifikacijo in izvajalce.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pon, 19/01/2009 - 12:20

Prišlo je do nesporazuma. Aleš se je zmenil za zadevo, na dan, ko je bil plac že zaseden s koncertom Hausarest, za etno fletno.
Sicer Hausarest igrajo svojo glasbo, za ta koncert pa so pripravili ful velik priredb z nekim pevcem, s pevcem so igrali samo priredbe. Niso hoteli nehat, didžeji pa so že čakali, folk je uletaval na etno fletno, Ines je bila ful živčna.
Pol na koncu sem jim rekel naj nehajo, saj smo bili dogovorjeni, da igrajo svojo lastno glasbo in ne priredb. Pevcu sem še pustil prižgan mikrofon, da je lahko jebal mater didžejem in dvorani v jeziku. In so nehali.
Sicer je pol takoj uletela didžejka, ki nima nič svoje produkcije, kar sem seveda bendu tudi omenil, ampak bendu sem rekel, da če igrajo svojo glasbo, lahko igrajo kolikor hočejo, če ne pa naj nehajo. No, svoje glasbe niso veliko igrali. Vseeno se mi je zdelo od nas hinavsko to, da smo nadaljevali program z didžeji, od katerih nekateri sploh niso imeli svoje produkcije, bendu pa smo rekli, da ne morejo igrati, če ne igrajo svoje produkcije. Vseeno je bil tudi didžej s svojo produkcijo, ampak ne vem kako mu je bilo ime zaradi pomanjkljivega obvestila o dogodku. Bil pa je en dost hud didžej.
Ines kot organizatorka ni pustila Dimonu, da rola. Ne vem točno zakaj. Po moje ga ne mara. Sam to zame ni zadosten razlog, da se omejuje produkcijo.