Tradicionalne FreestyleKARAOKEinJAMsession 1st_set_by BFINE&dubYdubFOUNDATION

Poslal-a ThDi, Tor, 23/12/2008 - 11:03
24 Dec 2008 - 22:00

koncertna

1st set by
King B Fine vocals
in association with
dubYdub Foundation:
Miloš Rebula keyboard
Knez Mato drumz
Prezident Thierno Diallo bass

Podrobnejša navodila za jam

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sob, 27/12/2008 - 13:20

Ker mi je B fine rekel, da bo šel kmalu v Avstralijo, sem mu rekel, da preden gre, bi rad še enkrat igral z njim. Miloš, s katerim smo igrali skupaj v bendu je kot po naključju bil v Sloveniji za praznike, Matotu pa sem rekel, ker se mi je zdelo, da ga žge. Ko je Mato slišal, da se je B Fine proglasil za kralja, se je sam proglasil za kneza, jaz pa sem se že dolgo nazaj za predsednika z enakim razlogom.
Bilo je kar v redu, freestyle raga jam vendar brez kakšnih konkretnih presežkov.
Za tonca smo postavili Flafija, ki se ni zelo izkazal, saj ni bil zadosti pazljiv za to kar je naredil, ampak po moje mu manjka izkušenj, drugače pa saj nekaj razume.
Potem je B fine šel, ker je imel še en nastop v Jalli, mi pa smo nadaljevali z jamom. Miloš je s sabo prinesel dve klaviaruti, Mato je prinesel bobne, tako da smo imeli dva kompleta bobnov. Slabo luč na jam je vrgel Andrej, ki je drugače eden najboljših bobnarjev, ki igrajo na jamih, tokrat pa je prišel koma pijan, tako da je še hodil komaj. Ugotovil sem, da folk, ki je tako pijan, nima kaj iskat na odru, ne glede na to kakšni so drugače glasbeniki.
SPOŠTUJTE ODER!!!
Vseeno nam je jam uspelo izpeljati. Na koncu je prišel še mali na vokal in nas še kakšno uro zabaval po tem, ko so se šli s kolegi in bobnarjema freestyle rap. Malo je govoril fore, malo oponašal sebastijana, goerge michaela,... zajebancija pač. Mogoče bo prišel še kdaj in pripravil točko.
V redu je bilo. Naporno, ampak v redu.

Poslal-a kaptive, Ned, 19/06/2011 - 11:25

Slike, ki jih je Žiga (RGB) sproti risal na računalniku (v Paint-u), ter projeciral na oder namesto 'light showa'...


Audio&Video powered by: RBS Productions