!!!koncert!!! SMASH_THE_STATUES punk/hc,Nizozemska pred tradicionalni sredinim JamSesnom

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 23/12/2008 - 14:30
28 Jan 2009 - 20:00 || 28 Jan 2009 - 23:00

Koncertna Dvorana

Nizozemski kvartet,ki je nastal leta 2003, preigrava hardcore/punk v maniri veljakov Good Riddance, Strike Anywhere, I Spy in Propagandhi. Po izidu prvenca z naslovom Against The Stream was born (2006) za založbo Angry Youth Records skupina nenehno koncertrira širom Evrope, med drugim tudi s skupinami Strike Anywhere, Strung Out, Against All Authority, Modern Life Is War, Leftöver Crack, Seein Red, The Indecision Alarm, Enemy Alliance, Red Lights Flash, G.A.S. Drummers and Belvedere. STS na turneji predstavljajo svoj drugi celovečerni album, ki po kritikah sodeč para gate ;-)

www.smashthestatues.net
www.myspace.com/smashthestatueshc

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans
Poslal-a ThDi, Sre, 21/01/2009 - 11:39
Poslal-a ThDi, Pet, 30/01/2009 - 13:28

Karaoke je začel en Južnoamerikanec, ki se je že prejšnji teden pozanimal za jam session in možnosti igranja na njem. S sabo je prinesel akustično kitaro, ki se jo da priklopit na ozvočenje. Zraven je uletel še en bobnar. Pol sem se jima pridružil še jaz, folka pa je ostalo kar dosti še s koncerta Smash the Statues, ki so bili tokrat v vlogi otvoriteljev. Tudi njih sem povabil k jamu ampak so mi rekli, da niso dober material za jam, saj poslušajo le same sebe in da si nočejo naredit sramote pred folkom, ki je bil nad koncertom navdušen. Pol je počasi uletel še drug folk. Tipo s podgano je prinesel električno kitaro in feršterker, Julijan tudi, Rok je s sabo prinesel konge. Kar večino časa je bil prisoten tudi Jan na flavti in vokalu. Bobne so igrali Vitja, sam je Rok rekel, da naj neha in naj se najde en bobnar, ki pa ga ni bilo, ptudi Julijan, na koncu pa je igral bobne tipo, ki je enkrat nesel iz dvorane Vilmo kot da je jamski človek, ki si je našel ženo. Igral je tudi orglice. Za nekaj časa sem posodil bas Hunterju&Gathererju. Na odru so se pojavili tudi neki drugi vokalisti, ki pa jih ne poznam. Prišli so tudi ekipa akustične glasbe (violina, flavta, in neke pičkarije, ki jih ne poznam, SamoAna&co.,) ki pa se je odmaknila, saj ni našla mesta zase v tem jamu, igrajo namreč ful potiho. Šli so celo igrat v tretji štuk, sam je tam ful mraz. Rekel sem jim, da se zmeraj da dogovorit, da vsaj za nekaj časa določena zasedba prevzame oder in igra tako, da jim je kul, ne da bi se mogli prilagajat hordi podivjanih glasbenikov, ki se pridejo spustit s ketne na tradicionalne rogovske Karaoke&Jam, sploh če gre za tako zasedbo, ki v takih pogojih ne more funkcionirat zaradi glasnosti ali česa podobnega. Prišli so že na začetku, ampak jih mogoče ta rogovski način dela (totalna sproščenost v.d. tonskega tehnika) ni prepričal v možnost konstruktivnega imroviziranja v nepoznani skupini glasbenikov. Ta možnost je vseskozi obstajala, prav tako pa je obstajala tudi možnost, da za nekaj časa sami zavzamejo oder, samo dogovorit bi se to morali. Na koncu je ostal tipo s podgano, ki je tokrat prišel na svoj račun, saj se je prejšnjič, ko ni bilo zanj nobene kitare, odločil, da bo tokrat poskrbel zase in prinesel s sabo opremo, ki jo rabi za jam. Odigral nam je še venček evergreenov.

Poslal-a krajan, Sre, 04/02/2009 - 18:54

'..na koncu pa je igral bobne tipo, ki je enkrat nesel iz dvorane Vilmo kot da je jamski človek, ki si je našel ženo.'

Ti bom dal jaz jamski človek, jebote. Vaša premila Vilma al kdorkoli je ta oseba že bila, mi je tisti dan zdrobila, ponavljam: zdrobila!, očala na vašem šanku. Njena obrazložitev je bila ta, da sem en poliznjen'c in naj se odstranim od šanka, ker poliznjen'c-u ona da ne mara.Osvajal je vsekakor nisem, ker je grda kot škavaca.
Ker me ženšče ni niti poznalo, vidlo me je prvič,kaj ona ve kaj in kdo sem, kako živi (in ne me jebat z žensko intuicijo) je ona kar tako malo na 'lepe oči' vse skupaj sklepala.

Zbog te njene bistroumne ocene sem bil štirinajst dni kot en slepec...da ne omenim stroškov z novim okvirjem.
Tako naj bo Vilma kar vesela, da je nisem dejansko pretepel kot bi si zaslužila. Takega idiotizma,kretenizma ne srečaš kar tako vsak dan...se že nazaj jezim , bom odnehal.
Toliko...da razložim zakaj sem jo takrat nesel ven iz dvorane,dejansko sem jo mislil zaklat žensko. Toliko.

Poslal-a ThDi, Pon, 09/02/2009 - 09:50

No, pač, vzel si si jo s sabo.
Najprej nisem vedel a je zajebacija al gre zares.
Men se je zdel k da sem risanko gledu.

Poslal-a kaptive, Čet, 05/02/2009 - 00:55

omg