JAM SESSION

Poslal-a ThDi, Sob, 03/01/2009 - 12:30
3 Jan 2009 - 20:00

koncertna

danes se bo zgodil od 20.00 naprej/
Tonite from 20.00 on

GLASBENI/MUSIC

JAM SESSION

Vabljeni tudi ustvarjalci in izvajalci ostalih izraznih načinov!/
Performers and producers of other artistic expressions are also welcome!

Prinesite instrumente in opremo s sabo!/
Bring your instruments and equipment!
Spoštujte oder!/
Respect the stage!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Ned, 04/01/2009 - 19:52

Od glasbenikov so prišli Petko, Luka Ropret, Vitja, ki se je prijavil za Rolanda, ampak je pol igral bobne. Pol je prišel še basist od Doggie Stones z bas kitaro, ampak je igral kontrabas in bobne.
Jakobu smo zaplenili pianino od Tesa, saj se bo v koncertni dvorani veliko več rabil in tudi več resnih glasbenikov bo igralo nanj. Tako je Petko prišel na jam in igral pianino. Igrali smo domače komade, kar po Petkotovi pobudi, saj Petko samo igra. Igrali smo tudi nekaj jazz standardov, ampak bolj malo. To so bile akustične karaoke s kontrabasom in električno kitaro, ki jo je prinesel Luka. Jakob je prišel v dvorano in spraševal zakaj česa takega ne naredimo v Narodovi Propagandi (naj na tem mestu povem, da imena Jakobova dvorana ne priznavam). Po tem, ko je Petko šel, smo zašli v vode svobodne glasbe, Vitja se je premaknil na pianino, bobnala je še tamala iz Narodove Propagande, ki smo ji povedali kako naj igra, igralo se je tudi na Borisovo klasično kitaro.
To je bila res prava glasbena delavnica. Pol je prišla še ena tamala na pianino kot prijetno presenečenje, saj sem najprej mislil, da nima pojma. Tud Pound s kolegom je spoznal, da res ne zna igrat bobnov drugače kot po svojem filing, ko pa je treba nekaj, kar je bolj določeno, mu to ne gre. Njegovega kolega pa sem naučil enega od osnovnih ritmov. Drgač pa v redu