AFTER_NEW_JAHRE_1.del !!!koncert!!! ŽMOHT, HONKYTONK, KRIVI ŠIVI, TRAINBOX, MCLAREN

Poslal-a ThDi, Sob, 03/01/2009 - 13:23
6 Jan 2009 - 20:00

koncertna

Spet je eno leto okrog in se nam zdi prav, da staremu letu izrazimo hvaležnost s tem, da priredimo žurček. Poleg tega je že skoraj eno leto minilo od zadnjega kadilskega žura, zato smo k sodelovanju povabili tudi Društvo kadilcev in ljubiteljev tobaka, ki bo veliko pripomoglo k prijetnemu ambientu. Alexandre Chtchenine

=========================================================

=========================================================

Linki do bendovih sajtov:
Krivi šivi - http://www.myspace.com/krivisivi
Trainbox - http://www.myspace.com/skupinainsomnya
MCLaren - http://www.myspace.com/emsilaren

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Ned, 11/01/2009 - 17:28

Dobr je blo. Folk je bil presenečen nad obiskom, saj je bilo ljudi veliko, sploh za torek.
Vmes je prišlo do poskusa sabotaže dogodka ampak smo zrihtal. To so dvoranine interne frke.
Sicer je zaradi tega bila zamuda, ampak šlo je vse dobr čez. Žmoht in Krivi Šivi so odigrali, sicer nekako ponavljajoč se program izpred slabega meseca, ampak naj jim bo, saj ob prejšnjem dogodku folk glede zadeve z naše strani ni bil obveščen in je bilo zelo malo ljudi. Drugače bi morali pripravit nov program za svoj drugi koncert tako kot rečemo vsem bendom. Žmoht so mi bili v redu, KriviŠivi prov v redu. Rock.
MC Laren so zelo dobro stopnjevali svoj nastop. Glavno podlago so imeli posneto v obliki matrice na računalniku, zraven še sampler, sint, kitara, to je vse skupaj s svojim vokalom imel čez Laren, zraven pa še dva ženska vokala, glavni in spremljevalni in še ena kitara, vse kvalitetne izvedbe. Če je zadeva na začetku izpadala še bolj na trhlih nogah, so zaključili veličastno. Laren je suvereno upravičil sloves svoje družine Polič.
HonkyTonk so bili za zaključek dobra izbira. Instrumentalni kvartet, bobni, dve kitari in saksofon, je odigral svoj set dosti prepričljivo. Na koncu tudi bas ni manjkal, čeprav bi lahko s tem instumentom še dodatno nadgradili glasbo.
Sound je bil v redu, kljub zelo slabemu stanju v katerem je del dvoranske opreme, predvsem kabli in mikrofoni, kar je na trenutke tudi prišlo do izraza.
Alex je dobro zorganiziral zadevo, Jaka pa je na zadnjem koncu dvorane uredil kadilski kot. Vmes med bendi se je na odru igralo igrice kdo hitreje zvija in kdo hitreje kadi.
Armenski golaž so hvalili, samo da je bil baje drug kuharski mojster kot je napovedan v vabilu, mislim da človek z začetnico imena T in začetnico priimka A.