!!!koncert!!! YOU_LOSE! hardcore,Francija & KRESHESH_NEPITASH thc, po koncertu tradicionalni JamSession & Freestyle Karaoke

Poslal-a sixpackpunk, Čet, 15/01/2009 - 16:57
25 Feb 2009 - 20:00 || 25 Feb 2009 - 23:00

Koncertna Dvorana

Še ena sreda v Tovarni Rog bo pripeljala v tamkajšnjo koncetno dvorano odlične francoske hardkoraše YOU LOSE! ter trboveljske KRESHESH NEPITASH, ki vedno znova presenečajo z zrelostjo in odrsko predstavo.

YOU LOSE! (Pariz, Francija)
"You Lose! je novi pariški bend, ki zelo dobro predstavlja tamkajšnjo sceno s svojim moderno odigranim old school hardkorom z močnim NYHC vplivom. Odlikujejo jih tudi prava hardcore in ya face besedila.
Na prvo poslušanje vas bo ta bend spomnil na Terror, Allegiance in Blacklisted, vendar tu in tam lahko slišite tudi močan vpliv Guns Up in Down To Nothing.
Njihove pesmi so hitre in intenzivne, ki ti ostanejo v glavi in te pripravijo do tega, da podreš vse pred sabo!
Močno priporočamo, saj so z zagototvostjo eni od velikih upov pariške in francoske hardcore scene.

NO GOALS.
NO GIMMICKS.
NO ENEMIES.
JUST FRIENDS DOING INTENSE MUSIC.

link: www.myspace.com/youfuckinlose

KRESHESH NEPITASH (Trbovlje)

Kreshesh Nepitash so trboveljski junaki hardcora. Potem ko so preminili NOT THE SAME in ko so RED FIVE POINT STAR odšli iz ska punka v še bolj ska in rockabilly vode, je v Trbovlju ostala praznina na hardcore sceni. Vse do pojava KN. KN so svojo pot začeli 2005 na razvalinah bogate trboveljske hardcore scene. Do danes so nanizali kar lepo število koncertov, tako doma, kot v tujini. Med njihove najbolj odmevne špile spada tudi koncert v Beogradu, kjer so podprli izdajo kompilacije na kateri tudi sami sodelujejo "UNITY CALL FOR THE WHITE CITY". Kratko pred tem so KN izdali tudi svoj prvenec "LIFE IS ON THE LINE". Z zamenjavo kitarista pa so postali še zrelejši in močnejši, za kar je dokaz njihov najnovejši komad "City of Despair". KN igrajo jezen hardcore v stilu Sick Of It All in Terror - THC (Trboule Hard Core) Motherfuckers!!!

link: www.myspace.com/kresheshnepitash

Tovarna Rog vam seveda po koncertu postreže tudi s tradicionlanim sredinim JamSešnom in Freestyle Karaokami, vse skupaj za prostovoljni prispevek... support the scene!!!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans
Poslal-a ThDi, Sre, 28/01/2009 - 15:58
Poslal-a ThDi, Sre, 11/03/2009 - 10:02

Po odžganih koncertih, pri Francozih je pevec pel kar na tleh pred odrom, so se spet odvile ene karaoke. Ne spomnim se dobro, ampak je blo v redu. Vsi, ki so igrali, so prišli na svoj račun in bili zadovoljni. Komunikacija in disciplina na odru sta bili v redu.