!!!koncert!!! JM_KANES discopunk,Avstrija & MY_PASSION discopunk,Anglija

Poslal-a sixpackpunk, Čet, 15/01/2009 - 17:03
16 Mar 2009 - 21:31

Koncertna Dvorana

MY PASSION (electro punk, London, UK)
MY PASSION igrajo glasbo, ki preskakuje med višinami neba in pada do globin pekla. Eno minuto si na najboljši zabavi na svetu in poln občutkov radosti, drugi trenutek pa si vržen v umazano sceno iz ene od tvojih najljubših grozljivk, vseeno nočeš da se stvar konča. Čas je da začnemo spet živeti in MY PASSION so pravi za to, da te oživijo v tem svetu in teh temnih časih. Njihova glasba je mešanica novejših screamo prijemov, ki spominja na bende kot so The Used, Silverstein, Finch pomešano z elektronskim popom 80-ih let.
Position the dotted box over the person you want to tag. Resize the box by dragging the borders to frame the person's face. Type their name in the input box to the right, select the appropriate person, and we'll make a link to their profile!
In this photo:

www.myspace.com/mypassion

JM KANES (electro punk, Dunaj, Avstrija)
Nekateri fantje enostavno preveč časas preživijo v diskoteki.Še huje, nekaterih ni sram niti kombinirati hardcore disco beatov in zvokokv z močnimi kitarami in rock and rollom. To se dogaja tistim, ki ne morejo pozabiti na svojo disco preteklost. Depeche Mode meets Rancid...

www.myspace.com/jmkanes

Danes zvečer ob 22.00, obujte plesene čevlje in plesat... Prispevek

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans