!!!koncert!!! MUTE punkrock, Kanada, PART_TIME_KILLER punkrock, Finska & ONE_HIDDEN_FRAME punkrock, Finska

Poslal-a sixpackpunk, Čet, 15/01/2009 - 17:13
14 Apr 2009 - 22:00

Koncertna Dvorana

Kanadski punk rockerji Mute na evropski turneji. Part Time Killer so kot nekdanji Flippin' Beans obdelali velik del evropske celine, sedaj se vračajo v reinkarnaciji, skupaj s svojimi kolegi One Hidden Frame.

MUTE (Kanada)
www.myspace.com/mutepunkrock

Mute so novodobni melodycore band iz kanadskega Quebeca. Njihova kilmoetrina je zavidljiva, po desetih letih in treh studijskih albumih se prvič podajajo v Evropo in bodo poskušali svojo energično godbo predstaviti tudi našim poslušalcem.

PART TIME KILLER (Finska)
www.myspace.com/parttimekiller

Po 11 letih in koncu Flippin' Beans leta 2007 so Alex, Antti in Tero našli zamenjavo za njihovega nekdanjega bobnarja in začeli na novo... Eppu se je izkazal za odlično zamenjavo, fantje so si nadeli novo ime - Part Time Killer. Včasih je vse kar rabiš nov začetek, da se stvari zdijo spet kot treba.Fantje igrajo strasten punk rock, ki je poln energije ima pametna besedila in spominja na bende kot so Good Riddance in Only Crime.

ONE HIDDEN FRAME (Finska)
www.myspace.com/onehiddenframe

Drugi fini fantje prihajajo iz še bolj severnih krajev, zgleda, da potrebujejo malo več toplote saj ga nažigajo in to kar dobro. Vsekakor se fantom pozna znana finsksa otožnost, saj njihove pesmi, kljub temu, da so hitre nosijo malo bolj otožni ton kot te od Part Time Killer. Njihova prva turneja in prvi nastopi izven Skandinavije.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans
Poslal-a ThDi, Sre, 13/01/2010 - 13:57