projekcija dokumentarca_o_Rogu ZAČASNA_TOVARNA &orkestar_BOJANA_RISTIĆA &WELCOME_BACK,MARTIN! PARTY!!!

Poslal-a ThDi, Tor, 20/01/2009 - 05:53
23 Jan 2009 - 21:00 || 23 Jan 2009 - 22:00

koncertna

Zgodila se bo predpremiera dokumentarca o Rogu Siniše Gačića

Začasna Tovarna

,posnetega lansko jesen.

Po projekciji bo koncert.

trubaški orkestar Bojana Ristića

zmagovalec Guče

Po koncertu pa jam session kot dobrodošlica za našega sodelavca Martina, ki se je na svojem popotovanju ustavil v Rogu.

Welcome back, Martin!

PARTY!!!!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sob, 24/01/2009 - 16:06

Siniša je naredil dober film, ki pokaže kaj se je u Rogu dogajalo, sam mam filing, da se u Rogu stvari hitro spreminjajo, saj smo priča industrializaciji zabave v Trockemu in pri Jakobu, ki ju v filmu še ni. Film bo na sporedu 5. februarja, mensezdinismpaziher. V glavnem, za Rog je film dober, pa tudi po splošnejših merilih je lahko samo dober. Bravo, Siniša!
Trubaški orkester Bojana Ristića je baje ostal na slovensko hrvaški meji, ker niso imeli ata karneta. Jebadga.
Je bil pa zato Welcome back, Martin! Party izreden! Najprej Martin na flavti pa tipo iz Žužemberka na didžiriduju en čisto kratek komad. Ker je stvar po tem bolj mirovala, sem zadevo vzel v svoje roke in šel igrat bas in s tem odprl jam. Dost glasbenikov je spet prišlo brez instrumentov, na začetku tud eni ta mali malo preveč pijani, tako da sem jim sicer malo pustil igrat, ne pa preveč. Prišel je tud en dost dober bobnar, ki ga ne poznam dobro. Z Markotom sva se menjavala za mikserjem, instrumente smo namreč ozvočili. Bobni, bas kitara, akustična kitara, akustična violina, električna violina, tolkala (cajon&djemba), flavta, vokali... Glabeniki smo bili poleg Martina še Fu, Tilen, tolkalec, ki se dokaj redno udeležuje jamov, Bor, Vitja, Nejc, mislim, da je prišel dober del Aritmije, poleg Tilna še basist in violinist na električni violini, Darjan je malo zabobnal, ja pa Katja je pela. Baje, da sem jo jaz čist zamoril že več kot leto nazaj, ko sem jo ene parkrat napizdil kaj da poje brezveznosti, tako da jo je malo zablokiralo kar se tiče nastopanja v Rogu. Ne bi se mi smela pustit. Enkrat je naredila vse, kar sem ji rekel, pol sem jo pa napizdil, ker mi ni bli tok všeč. Ampak takrat bi lahko enostavno rešila zadevo tako, da ne bi skoz pela, ampak mogoče še naredila kakšno minuto pavze vsake tok časa. Zdi pa se mi, da je bil glaven problem v njeni samozavesti, ki pa ji je zdaj, vsaj tako izgleda, ne manjka. Dobro poješ, Katja! The best jam, cool jam!! Ene par je blo vrhunskih! Martin, dobrodošel nazaj! In hvala za sodelovanje vsem!

Poslal-a ThDi, Ned, 20/12/2009 - 15:16
Poslal-a kaptive, Sob, 24/01/2009 - 17:00

quote:
Z Markotom sva se menjavala za mikserjem

(baje se napiše)Z Markojem sva se menjavala za mikserjem
(in basu)
;P

Poslal-a ThDi, Ned, 25/01/2009 - 13:26

OK, Markoje!

Poslal-a SunYa, Pet, 23/01/2009 - 18:34

Sporočamo, da koncert Orkestra Bojana Ristića žal odpade. Bojda so fantje obtičali na hrvaški strani zaradi komplikacij z vizo!

SunYa