!!!koncert!! THE_APERS, Nizozemska & THE_DEECRACKS, Avstrija 1234go_punk_rock_koncert

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 20/01/2009 - 12:37
27 Feb 2009 - 20:00 || 27 Feb 2009 - 23:00

Koncertna Dvorana

The Apers so nizozemski štiričlanski bend, ki navdihe črpa od vsem dobro znanih Ramonesov. Ti so tudi nekakšen skupni imenovalec vseh nastopajočih. Kot vplive naštevajo tudi QUEERS, SCREECHING WEASEL, in da ne pozabimo še pop glasbo 50. in 60. The Apers so predvsem znanci nizozemskih in nemških odrov, večkrat so se podali na evropsko turnejo, in bili več kot uspešni. Izdali so več kot 50 pesmi pri različnih založbah, zdaj pa so del Stardumb Records. Leta 2003 so odigrali dvomesečno turnejo po ZDA z Groovie Ghoulies, kjer so predstavljali zgoščenko "The Buzz Electric". V Slovenijo pa se znova odpravljajo z novim materialom, ki sicer še ni posnet, ampak kljub temu že para gate po Evropi in na oni strani luže.

link: www.myspace.com/apers

Ta večer bodo pa odprli naši severni sosedje DeeCracks iz Celovca, katerim je skupni imenovalec, kot smo že prej omenili punk rock v stilu Ramones. Trio, ki je prej slišal na ime The Cretins v živo vedno znova dokazuje, da jim daleč naokoli ni noben kos in z veseljem boste se zraven drli - 1,2,3,4, GO!!!

link: www.myspace.com/deecracks

Obetavno petkovo punk'n'roll rajanje je možno obiskati samo za prostovoljni prispevek...se vidimo? Zagotovo!

info: www.tovarna.org & insanebooking.blogspot.com

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans
Poslal-a kaptive, Čet, 26/02/2009 - 07:49

quote
Obetavno petkovo punk'n'roll rajanje je možno obiskati samo za prostovoljni prispevek...

neki tuki s tem stavkom ne stima.

kako je nekaj na prostovoljni bazi lahko pogoj?
potem ni prostovoljni, kajneda?

thdi je v svojih najavah vedno poskusil razloziti ljudem tudi kaki so stroski in hiter izracun je dal vsem vedeti koliko morajo prispevati... saj znajo sami racunati. bojo ze dodali kolikor je potrebno. samo akcijo dve naredis v dvorani. nekje na polovici koncerta prestejes donacije in razglasis koliko se manjka naredis obhod dva in zagotovo dobis kolikor potrebujes.
preverjeno deluje bolje kot katerakoli vstopnina
razen ce ti lahko placam tudi v jabolkah in hruskah:)

Poslal-a ThDi, Čet, 26/02/2009 - 13:56

Jaz lahko razumem to kot: "...za samo prostovoljni prispevek."
Ne se preveč obešat na besede in raje počakaj na pogovor, saj se bomo tako lahko bolje kaj dogovorili. Raje najprej spoznaj situacijo čim bolje.
Mateja dobro dela, sploh kar se tiče prostovoljstva in pobiranja prostovoljnih prispevkov.
Znesek, ki smo ga rabili, nikoli ni bil zagotovljen. Dostikrat je bilo denarja ravno prav, dostikrat tudi premalo, včasih pa celo več kot le za stroške.

Poslal-a kaptive, Čet, 26/02/2009 - 15:03

zdi se mi da me nisi dobro zastopil. ne obesam se za besede, samo nejasnosti be rad razcistil.
se ti zdi da se me to ne tice? kaj nisi ti tisti ki si vedno rad sprozil debato. sedaj se je pa nekako branis na vse nacine.
nisem nikogar kritiziral
ps
kaj potem sploh pomeni ta stavek, ce si ga oba razlagava drugace.

Poslal-a sixpackpunk, Čet, 26/02/2009 - 17:55

ni bilo mišljeno tako kot si si interpretiral... razumem kaj je poanta prostovoljnega prispevka, to sem v rogu tudi že večkrat dokazal, obrazložil sem ti tudi kdo sem in zakaj sem, predvsem nisem zaslužkar, želim le po najboljših močeh narediti promocijo, če je to preveč pa mi povejte. v živo, komaj čakam...

Poslal-a kaptive, Čet, 26/02/2009 - 18:08

no saj, ravno to nisem nikoli hotel namigovati. nisem tu nikoli hotel tebe kakorkoli izpostavljati. ne mislim da si zasluzkar. se vec mislim da je nujno potrebno da si seznanjem z vsem, karkoli bi to bilo. In moja interpretacija, ... je samo vprasanje,na katerega odgovor pravzaprav se sedaj ne vem. (kako pa sem po tvoje interpretiral?)
Ni vse napad in ne vem kaj.
Kaj se ne sme vec niti debatirati? sam si napisal, se se ucis... in moj odgovor je ... enako.
vsakodnevno

Poslal-a kaptive, Pet, 27/02/2009 - 14:05

ps

cool si naredil objavo dogodka na myspace:)