!!!pozor!!! SONIC_BOOM_SIX ODPOVEDALI!!! MILKSHAKER CORPORATION

Poslal-a sixpackpunk, Sre, 21/01/2009 - 13:05
28 Feb 2009 - 22:00

Koncertna Dvorana

POZOR!!! Sonic Boom Six so me poklicali pred 5imi minutami in povadali, da so obtičali v Srbiji, kjer se jim je pokvaril kombi, tako, da so na žalost ODPOVEDALI KONCERT, vseeno pridejo še the milkshaker corporation iz italije, vljudno vabljeni.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sre, 11/03/2009 - 10:04

Milkshaker corporation so imeli prozorne bobne!

Poslal-a purpleblondie, Pet, 27/02/2009 - 19:02

Kdaj se pa začne točno?res že ob 19h???

Poslal-a sixpackpunk, Sob, 28/02/2009 - 03:26

koncert se začne komaj nekje po 22. uri, ker je tak čuden koledar vedno na hitro napišem 19-23, da mi ne razteguje dogodka čez dva dni... torej 22.00 - se vidimo!!!

Poslal-a ThDi, Sob, 28/02/2009 - 14:14

Jaz dajem v objavo dogodka začetek takrat, ko je, konec pa pred začetkom in mi ga pol sam spremeni v isti čas kot je začetek, sa pravi, da imata začetek in konec isti čas.

Poslal-a purpleblondie, Sob, 28/02/2009 - 10:00

hehe ok, hvala!vidimo

Poslal-a ska-mon, Pet, 06/02/2009 - 17:24

a bo tle kašna vstopnina al sam prispevki? že ki nimam dost dnarja za prispevat no...

Poslal-a sixpackpunk, Pon, 23/02/2009 - 21:21

zaželjen prostovoljni prispevek je 5 eur, ker je pač bend, ki ga je treba mastno plačat, upam, da se razumemo... lp

Poslal-a kaptive, Pon, 23/02/2009 - 22:36

kako to misliš masno plačati?

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 24/02/2009 - 08:54

zafrkavam se... pač rabijo določeno vsoto denarja... nič takega, kar se ne bi moglo zbrat iz prostovoljnih prispevkov, je pa zeželen prispevek 5eur, kot sem napisal. če kdo nima pač nima, saj vemo kakšna je situacija. sicer pa samo brez panike prosim, vem kakšna je scena v rogu in je ne bom izrabljal da bi polnil lastni žep.

Poslal-a kaptive, Tor, 24/02/2009 - 09:23

ne sej ravno to nocem niti namigovati. rad bi samo malo podebatiral o tem:)

ob tem ko ljudje preberejo to objavo ob tem tudi lahko malo pokomentirajo. glede realnih stroskov ki jih skupina ima in tudi koliko si ljudje zares zelijo imeti tovrstne skupine na odru, saj kakor si rekel vse nekaj stane. Zdi se mi, da bi se ljudje lahko malo bolj zavedli da s svojo udelezbo direktno vplivajo na dogodek,
takrat ko se zgodi... malokrat ostane v dvorani dovolj, da se naredi se kak dogodek... da ne omenjam stroskov, ki so na zalost preveckrat previsoki ravno zaradi nezavedanja ljudi. Ti stroski zlahka presegajo tedenske pluse v eni noci...Eh, ljudje... Dosti se jih obnasa kakor da so prisli klub, kjer je vsega v izobilju. A v koncertni in ROGucel cas v ozadju tece tako imenovani struggle... Trenja v ozadju preprecujejo stvarem da se premikajo kot bi se hotele in bi bilo zdravo-razumno. zunanje-notranji zapleti pa so tako ali tako najbolj unicujoca stvar... In ce ni se podpore folka vse propade. Saj je kakor si rekel namen celotnega roga ravno to. Freedom in ne profiterstvo. Ljudje pac morajo nekako to pogruntat. Ce bi ze prej, potem bi se stvari cisto drugace odvijale... in tu mislim da je dobro da se malo podebatira o vsem skupaj... mogoce tud o tem kako naprej n ali se da tovrstne stvari se kje izvajati tudi v bodoce.
sifra: dobrovoljstvo

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 24/02/2009 - 14:32

Vsekakor je veliko dogodkov in ponudb, ki jih pač iz razloga prostovoljnih prispevkom moram spustiti skozi. Dosti je bendov, ki bi jih rad pripeljal v Rog ampak nočem riskirati, da na koncu pride 50 folka in moram sam zalagat denar. Nisem bogatas. Mogoče je res rešitev, da se pove da je zaželjen prostovoljni prispevek toliko in toliko in upati, da folk razume situacijo. Mogoče je nekatere treba bolj poučiti o celotni zadevi, recimo to na kakšen način deluje Rog, da je prostovoljni prispevek nekaj kaj je ok dati, pa da pri tem tudi nisi stiskač... mogoče kakšen flajer ob vhodu na temo rog & prostovoljni prispevek, kjer se obrazloži situacija, da brez supporta pač ne bo scene in dogodkov... mislim, da dandanes ni težko odštet 2 ali pa 3 eur za prostovoljni prispevek, vendar se nemalokrat zgodi prav tisto, da folk raje spije pivo ali dve več kot da za support bendu in s tem podpre tudi naslednji koncert, saj da promoterju in organizatorjem vedeti, da lahko računa na potne stroške za bend, za denar, da jim lahko da nekaj za pod zob. zaenkrat toliko, sem v službi, ko bom doma sem nazaj v debati, sicer pa sem danes zvečer itak v rogu in bom pobiral prostovoljne prispevke na koncertu Jet Market in Bedtime For Charlie...

lp,

Máteja

Poslal-a kaptive, Tor, 24/02/2009 - 15:41

cool. ne misli da ne cenim tvoje delo (le da tu mora biti dobrovoljno...).
Seveda morajo to ljudje razumeti!!
Samo, vidi se, da si prisel na novo s svojimi cilji in obicaji. Prav, a ne bodi no ob tem se ti tisti, ki potepta vse delo ostalih do sedaj. Slisal sem veliko dobrega o tebi. a kadarkoli berem stvari ki jih objavis, dobim vedno obcutek da se nekaj razlikuje od prej... naj ti pojasnim. tvoja izjava MORAM spustiti zaradi dobrovoljstva... prvo kot prvo ni ti treba. Ta plac je namenjem njim in ne nekim skupinam ali posameznikom ki soze uspeli in ne potrebujejo promocije...Gradili smo prostor, ki bi bil za vse, kjer bi vsi lahko imeli moznost igrati se posebej neuveljavljene skupine ali posamezniki. Ker je trenutno stanje kulture v sloveniji na psu skrbimo tudi za to da pride vsak posameznik do kulture brezplacno. Tudi donirajo na vse mozne nacine ne le z denarjem in ne le na dogodku. nikoli ne ves... Tudi recimo internetna stran myspace. takoj si jo hotel spremeniti. naj ti razlozim vse kar obstaja tam je nastalo z nadgrajevanjem in je neke vrste muzej dogodkov tistim, ki so gradili in izpolnjevali te prostore. Imej toliko obcutka za to, ko se lotevas drasticnih sprememb na sistemu delovanja. Do sedaj smo bili unikatni, saj nismo potrebovali denarja za delovanje in smo bili neodvisni. Sedaj pa se je kar naenkrat pojavila zelja po sluzenju denarja... Nisem preprican da je to tako nujno, se vec sem ze izpeljal ravno tako zahtevne dogodke brez da bi postavljal vstopnino ali celo prodajal pijaco. CE ZNAS NE POTREBUJES VSEGA TEGA DENARJA! Tudi recimo v muziki. prvo kar si sel nabavljati so kompresorji in ne vem kaj. si morda pomislil da imamo kompresorje pa jih nismo uporabil niti enkrat. nacrtno! ves zakaj, ker niso potrebni! unicujejo-spremijajo zvok, zmanjsajo in krcijo dinamiko,
da ne omenim da so spremembe ki jih povzrocajo nenaravne in jih clovek ne more narediti. eh 350 koncertov je bilo narejeno na 8 kanalno mesalko brez fx pa ne ker ne bi imeli vec temvec ker ni bilo potrebe po tem. Da ne omenim da smo bili ze namenjeni za opremo potem pa delujete na svojo pest... lahko bi vsaj obvestili da se nabavlja, da pobvem ljudem s katerimi smo se skupaj menili, da ste odnehali od nabave... Ales in Tine sta me takrat kar odpisala, kakor da nisem nikoli obstajal. a ne vem zakaj.
V redu mi je da ravno s teboj zacnem debato. se bolj. lepo bi bilo ce bi imeli sestanek (ki sem ga ze predlagal)z razsirjeno ekipo koncertne:). pridem v slo okoli 1. marca... obvestim za sestanek

Poslal-a ThDi, Čet, 26/02/2009 - 14:13

kaptive, za opremo si bil ti namenjen in nam tega nisi sploh povedal. Ti si še meni rekel, da boš vzel multikor. Kaj naj pol? Bahun je po tem povedal svoje, kaj je od koga.
Mi smo se pogovarjali, da bomo kaj nabavili, nismo bli pa nikoli namenjeni.
Itak pa da delamo na svojo pest. Kako pa naj drugače?
Ampak to je debata za pogovor iz oči v oči. Lahko tud na tovarni, sam težje se bomo tako kaj zmenili.

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 24/02/2009 - 19:01

najprej, da pojasnim... jaz nisem tisti za katerega me imas. jaz samo organiziram koncerte v rogu, na prostovoljni ravni seveda. tisti, ki se ukvarja s tehniko je pa moj prijatelj, Dario. In več kot očitno je da pri celi zadevi manjka več dobre komunikacije. moj namen ni vsiljevati svojih načel, ciljev in običajev. moj glavni in prvi moto je še vedno dobri D.I.Y. duh, pri klaterem pač človek večino stvari postori sam. jaz si želim skupaj z staro ekipo dvigniti kvaliteto (pa ne da bi bila slaba do zdaj) in upam, da mi to tudi uspeva. če vsaj majhen košček dodam temu mozaiku, ki se mu reče Rog bom zadovoljen. za myspace stran tudi nisem hotel nič spreminjati, moja želja je samo, da se dela bolj na promociji dogodkov. včasih se je zgodilo, da je zaradi ne dovolj dobre promocije na odličnih dogodkih bilo le po 10-20 ljudi, kar je če mene vprašaš velika škoda. promocija ni težka, zato sem tudi zaprosil, da se mi dodeli uporabniško ime in geslo za myspace koncertne dvorane. iz izkušenj, ki sem jih zbiral skozi leta sem pač ugotovil, da je promocijo dokaj enostavno izvesti, če seveda imaš dovolj časa, da pripraviš vse potrebno, zato je komunikacija spet ključnega pomena, da vsakdo ve, kaj je potrebno narediti, da bodo dogodki uspeli. moram poudaritit, da nisem hotel nikogar zamenjati in upam, da kdo ne jemlje, da se v celotno zadevo silim(o). enostavno, radi imamo dobro alternativno glasbo, imam dobre veze z mnogimi ljudmi z evropske hardcore scene in zdi se mi ok, če lahko te stvari pripeljem v rog. z vsakim bendom, do zdaj sem se pomenil o tem kako deluje stvar tukaj in vsi so bili poučeni o tem kaj jih čaka. še več, mnogim je prav ta koncept donacij bil izjemno všeč. tisti, ki pa niso razumeli pa tudi še niso odigrali koncerta v tovarni, as simple as that. če pa bo kateri bend hotel imeti neke vsote denarja se pač ne bo prikazal v rogu ampak bo najverjetneje igral kjer drugje, a ne?

učili se bomo dokler roga več ne bo, tako pač je. upam, da se čimprej srečamo in da bomo naslednjič ko se vidimo malo bolj konstruktivno začeli debatirati o tem kaj komu koncertna dvorana pomeni in kaj bi rad z njo dosegel. en lep pozdrav tebi Marko (ali pa te lahko kličem Mare?) in do naslednjega sestanka.

lp,

Máteja

Poslal-a kaptive, Tor, 24/02/2009 - 21:28

jaz tudi se se ucim in imas prav sem v zmoti. zamenjal sem vaju in tudi sem nekako oba stlacil v isti kos. Nisem hotel tega a pravzaprav sem povedal obema. upam da se ni slisalo (bralo) prevec strogo. Vem kako zahtevno je to delo in vesel sem da smo nasli ljud ki so zadosti zmesani da bi se sli to, kar se gremo:)
rad bi seveda da me klices kakor s zelis marko je moje pravo ime a kdor me pozna dovolj dolgo se mu s casom verjetno ne da vec dolgovezit
in me zacne klicati mare:P
nimam nic proti nobenemu od imen.

kar se tice tvojih vez pa so vedno dobrodosle vsake veze in poznanstva. saj nas to vse skupaj drzi skupaj. in krepi. Vsi ki sodelujejo v tem so ponavadni delezni tega obcutka. obcutka da gre za pravo stvar. in takrat gre vse samo od sebe.

Torej kmalu se vidimo in upam da bosta zelela sodelovati tudi pri produkciji ROGODBA, ki jo trenutno spravljam v tek in ni vezana izkljucno na dvorano...

o tem bolj natanco ko se vrnem.

lep pozdrav
m

ps

seveda pa sem tudi posredoval geslo od strani thdiju. Ni panike za spreminjanje, hotel sem samo preveriti komu dajem geslo. Nic osebnega.

never stop the music, never give it up