ITALIAN_CONNEXION !!!!koncerti_skupin!!! SCREAMING_WHORES(S.G.B.crew) BRAINLESS MOSHPITS

Poslal-a ThDi, Čet, 29/01/2009 - 17:40
31 Jan 2009 - 22:00

koncertna


Screaming Whores, Stara Gorica Bastards Crew
HardcoreTrash, Gorica
http://www.myspace.com/screamingwhores

Brainless
TrashHardcore, Padova
http://www.myspace.com/thetruebrainless

Moshpits
Punk, Venezia
http://www.myspace.com/moshpitsav


Filename/TitleVelikost
Italian connexion.jpg654.22 KB
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Tor, 03/02/2009 - 16:32

Zadeva je bila v vseh pogledih uspešna. Najbolj me je razveselilo to, da smo kjub temu, da ni bilo veliko ljudi uspeli pokriti potne stroške izvajalcem s prostovoljnimi prispevki. Bravo! Kot da folk razume način delovanja in podpira sceno!
Marko je prišel pomagat delat sound, ker sem nameraval bit odsoten nekaj ur, ampak sem pol zgrešil čas. Marko je naredil dober sound.
Italijani so pa psihiči itak. Skurili so mikrofon od dretja? Vsi trije bendi so bili z vokali na instrumentalno podlago kitara, bas, boben. Nabijačina v glavnem.
Prvi so igrali Screaming Whores. Pri njih je vokalist bil brez instrumenta. Brainless so ga še najbolj žgali, pri njih sem čutil največ energije. Moshpits pa so odigrali korektno in v skladu s prvo polovico njihovega slogana "alcohol violence."
Tud nastopajoči so bili zadovoljni z dogodkom.

Poslal-a ThDi, Tor, 03/02/2009 - 14:24

Hi Thierno,
just written for saying to you, and to all Rog friend thank you for the concert and the ospitality, we had lot of fun. We hope if you want also to play again in the factory on next future. I'm sorry, I forgot to give you a CD but Enrico, has one and if you want you can make many copy you want. We will return probably with a better weather for greeting you and all slovenian friend.
Bye
Fabio