FUNK,HIPHOP,CYPHER plesnoglasbenopesniškovizualni sešn

Poslal-a ThDi, Tor, 03/02/2009 - 16:34
14 Feb 2009 - 21:00

koncertna

glasbeno plesno pesniško vizualni session

Dogodek se bo ob ugodnih pogojih transformiral v funk&hiphop jam session.
Prinesi svoj instument! (Bobnar, ki hoče igrat, naj prinese vsaj palčke!)
Spoštuj oder!

corrections:
funk music by omaka, Martin on flute will play with us, but Domen on sax cancelled his participation.
b-boying by flow from below crew
& guest starrs:
MCs: Dado, KK, KareemAbdul&Mrs.
vocals: Mrs.KareemAbdul, Alex

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Pon, 02/03/2009 - 12:59

Uf, jebote! To je pa blo še bolje kot smo si zamislili!
ROGOR produkcija v sodelovanju s sodelavci iz roga in s sodelavci povezanimi z rogom.
Flow from below crew
so ga odplesali kar dobro urco, čeprav je bil plan, da se naredi ene tri sešne po 20 minut. Fantje so bli navdušeni in so rekli, da je ful dobro plesat s funkom v živo, in da je to treba še ponovit pa da oni pokličelo še druge kolege, ki tud brejkdensajo. Imam to v mislih. Po moje enkrat v roku nekaj mesecev (2, največ 3) po zadnjem dogodku.
Funk band Omaka je na koncu bil sestavljen iz bobnarja Križe, na kitari Luka, na klaviaturah Blaž (,ki sem ga dobil za koncert en dan prej na Vanilla Riotih, saj sta Gaber in Jordan odpovedala), DJ Bakto na gramofonih in jaz na basu. Muzika v živo se je dogajala intenzivno z občasnimi krajšimi premori celo noč!
MC Klemen Klemen, s katerim smo odigrali tri njegove komade z glasbeno spremljavo funk banda omaka, je presekal b-boying plesalcev, ki so bili že kar izmučeni, ampak kar niso in niso hoteli nehat, bend pa tut ne, pa tud mi smo bli kar zjebani. MC Dačo iz Kamnika je nakazal svoje sposobnosti rapanja, pol sta pa prišla še MC Dado in MC Kareem Abdul, ki sta zelo opevala superskunk. Ko sem Kareema vprašal kje je zdaj ta superskunk, je rekel, da ga nima in da je to komad.
Na koncu smo ostali Križa, Bakto in jaz in ga še nekaj pojamali, čisto na koncu pa Bakto, sam to je blo ob 6h zjutri.
Tine je bil navdušen nad Baktom in je rekel, da končno en DJ, ki šteka muzko in lahko igra z bendom. Šel je to razlagat Baktotu, pa sem jaz Baktotu rekel, da Tine itak ne šteka tega, je pa res, da je Bakto tudi mene prijetno presenetil, saj je s svojim delom presegel zgolj skreč in je glasbi dodal še eno dimenzijo, še en instrument, ki so gramofoni. V bistvi je bil odprt jam session, saj so se ga udeleževali tudi drugi obiskovalci. Ravno v sredo mi je rekel en Nemec, ki je takrat skrečal (in Bakto mi je rekel, da je ta mau dober, skrečala sta celo skupaj vsak na svoj gramofon), da je to bila njegova prva izkušnja v Ljubljani in da je takoj to vsem sporočil v Nemčijo in da je res vesel, da se take stvari dogajajo.
Flajer je naredila Lunyna.

VSEM SODELUJOČIM SE ZAHVALJUJEM ZA SODELOVANJE!!!

P.S. Jebeš Valentinovo!