GOT PUNK TOUR 4

Poslal-a morphine, Pet, 06/02/2009 - 16:14
6 Feb 2009 - 21:00 || 6 Feb 2009 - 23:59

Koncertna dvorana

GOT PUNK TOUR 4 !!! Gre za tradicionalno turnejo, ki poteka že četrto leto. Tokrat se nam bodo predstavili : REAL LIFE VERSION(punk/rock-hard/rock/metal),HARRY(melodičen hardcore) in TUG OF WAR(punk/hardcore) !

Real Life Version
Svojevrstno punkrock-hardcore-metal glasbo svežih ritmov in melodičnih spevov kreira skupina mladih a že izkušenih glasbenikov iz Vipavske doline, ki se predstavlja pod imenom Real Life Version. Člani, ki zvesto delujejo v hardcore in punkrock okvirih, so pred tremi leti združili svojo ustvarjalnost in do danes uspeli izoblikovati prepoznaven in samosvoj glasbeni slog. Energični melos bogati uigrano prepletanje obeh kitar in bobnarskih ritmov po vzoru melodičnega punkrocka ter kitarskega metala.
Intenziven vokal, ki na trenutke spominja na dobre stare Dag Nasty, pa s suverenimi hardcore vsadki dodatno pestri zvok in se odlično vključuje v celoto.
Skupina Real Life Version ponuja pester in predvsem dodelan repertoar, ki poslušalca pritegne, saj je edinstven in vse kaj drugega kot monoton. Dokaz za to so tudi koncerti v živo, ki zadovoljijo še tako zahtevno publiko.

David Kovšca – Buda (Elvis Jackson)

www.myspace.com/reallifeversion

Harry
Harry, melodičen DIY hardcore, je od marca 2002 skupina mladih fantov: Simon M., David B. in Matej L. iz Ajdovščine. Harry koncertirajo že vsa ta leta, v tem času pa so imeli že blizu 100 nastopov: od prvega koncerta v Vrtojbi 26.10.2002, Orto punk, No border jam, City of … fest, Trnje fest, Njoki festival, … Njihov istoimenski prvenec na založbi Pancake records je izšel septembra 2005, čemur je sledila vseslovenska turneja Got punk? Tour 2 s prijatelji In-sane in Golliwog. Fantje so se nato umaknili z odrov in prepočasi začeli pripravljati material za drugo ploščo (izid v začetku leta 2009 na domači založbi Pancake records in tuji Gusar rec.), katero želijo v letu 2009 dodobra promovirati.

www.myspace.com/harrymusic

Tug of war
Tug of war je DIY projekt, katerega začetki segajo v leto 2005. Skupino sestavljajo štirje glasbeniki iz sosednje Italije, natančneje iz Trsta, ki igrajo mešanico punka in hardcora ter skušajo v besedilih podati kritično analizo družbenega dogajanja. V njihovi glasbi je moč zaznati vplive skupin kot so Propagandhi, Belvedere, Lagwagon, Pennywise ipd. V letu 2009 načrtujejo evropsko turnejo skupaj z Real Life Version, po Sloveniji pa se bodo skupinama pridružili še Harry.

www.myspace.com/tugofwarpunk


Filename/TitleVelikost
got punk tour 4 (25915.jpeg)34.81 KB
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Performans