Tradicionalne FreestyleKARAOKE inJAMsession otvorijo NIDJAVALE & ROGacoustic.co

Poslal-a ThDi, Pon, 09/02/2009 - 13:36
18 Feb 2009 - 22:00

koncertna

Tokratne tradicionalne karaoke se bojo otvorile v bolj akustični maniri. Poleg

NIDJAVALE

Janez digiridu
Asja flavta
Vasja tabla
Nina djembe, kahon
Alex akustična kitara

bodo na otvoritvi prisotni tudi Ana z violino in Samo z različnimi akustičnimi instrumenti s prijatelji v zasedbi, ki sem jo za to priložnost poimenoval

kompanija ROGakustik

Podrobnejša navodila za jam

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Tor, 24/02/2009 - 11:18

Gabrijel mi je spet poslal statistiko z jama 18.2.2009:
"Statistika prejšnega JAMsessiona

Na odru so se zamenjali trije kitaristi, štirje bonarji, dva basista prisotna je bila tudi prečna flavta, violina, nek indiski inštrument in benjo ter klavir je pel kot v pravlici odlično sedi pet, ne smemo pa pozabiti "violina je bila prava nevihta" odlično, pravi balzam za ušesa.

Tokrat se je preigraval:

-ETNO
-FOLK
-ETNO FOLK
-JAZZ S PRIZVOKI ETNA

Disciplina na odru je bila odlična, na jamu je bilo kakih 120 do 150 ljudi sodeč po ploskanju so vsi uživali.

L.P. GABRIEL"

Naj dodam, da je "indijski instrument" bil hurdygurdy, ki je tudi na sliki na objavi za koncert Čarangi, čez dva dni.
Neža je končno igrala v dvorani! Po dveh neuspelih poskusih, ko je imela probleme s svojo elko in še nekim sintetizatorjem zvoka, se je na prejšnjih karaokak usedla za pianino in odpihnila ene par krepkih.
Tokratni jam je bil bolj akustično naravnan, tako da so lahko prišli na račun tudi tisti, ki so se mogoče kdaj počutili zapostavljene, čeprav to v resnici niso bili. Vse se da zmenit! Od treh kitaristov, sta dva, Alex in Older, bila z akustičnima kitarama in eden z električno. Gabriel ni omenil vokala, ki ga je Samo pel.
Mazi je uletel z benjom, ampak je hitro odnehal. Po moje se ni slišal v taki glasbi in to ne zato, ker bi bil prepotiho. Pol pa odprt jam.
Sound na jamu by Martin&Košir

Nidjavale so odigrali en set svoje glasbe. Naj povem, da me je še posebej navdušil Janez na didžu, ki je eden boljših didžiriduistov, ki sem jih slišal. Tudi zvok sem jim naštimal v redu in odigrali so suvereno. Kompanija ROGakustik ga je jamala, prevzeli so štafeto in večer popeljali v jam session. Povedali so mi njihovo pravo ime ampak sem ga pozabil. Rec by Martin

Poslal-a SunYa, Tor, 24/02/2009 - 11:17