punk koncert: SROU PA LETU, NAJBOLJŠI & ANARHO TEROR

Poslal-a SunYa, Tor, 17/02/2009 - 12:44
21 Feb 2009 - 22:00 || 22 Feb 2009 - 03:00

Dvorana Vzdihljajev

Tokratno soboto bodo zaznamovali legendarni kranjčani SROU PA LETU (www.last.fm/music/Srou+pa+Letu), NAJBOLJŠI (prav tako iz Kranja) in pa mlada zasedba ANARHO TEROR, ki se je rodila v Dvorani Vzdihljajev.

SROU PA LETU so eden izmed najbolj vztrajnih in ortodoksnih punk bandov »s pedigrejem« v deželi Kranjski. Njihovo kulturno društvo »Izbruh« je postalo sinonim za drugačne, »partizanske« veselice z izrazitimi protinacističnimi in protirasističnimi sporočili in izdelano »koreografijo«.

Zbirali se bodo prispevki za potne stroške izvajalcev.

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Pon, 02/03/2009 - 13:28

Sanja Ž. je zrihtala tonca, ker sem jaz imel druge plane zunaj Roga. Tudi drugače Sanja zadnje čase pomaga v dvorani predvsem pripobiranju prostovoljnih prispevkov. Za 21.2.2009 je zrihtala tonca Martina iz Sežane. Folk je bil s soundom zadovoljen. Ekipa se širi. Na njih računam predvem kot pomagače in člane ROGOR produkcije. Prav tako pričakujem sodelovanje med ROGORJEM in ROGODBO. Drugače ROGOR deluje v okviru ekipe koncertne dvorane, vendar ne pri dogodkih, ki niso v skladu z načeli delovanja ROGORJA. Pri takih dogodkih lahko sodelujem kot posameznik in pomagam pri stvareh, ki jih sami ne znajo naredit, če res ne dobijo nekoga, ki bi jim to naredil. Spodbujam jih, naj pri takih dogodkih sami poskrbijo za zadevo in se čim manj zanašano name. Kljub temu, da je bilo takih dogodkov malo, se jih bo verjetno še kaj zgodilo in želim, da se takrat ve kako mislimo in delujemo.
Anarho Teror zaradi neprestavljivih obveznosti pevca niso mogli imeti koncerta. Drugače pa je bila to neka punk pijanka? Ne vem. Naj napiše poročilo kdo, ki je bil na koncertu.