Klaus&Can-D &AnthonyOlderEnsemble !!!concertof2groups!!!

Poslal-a ThDi, Tor, 24/02/2009 - 10:25
21 Mar 2009 - 22:00

koncertna


Klaus&Can-D

www.myspace.com/klausandcandy
&

Anthony Older ensemble

http://www.myspace.com/oldercaffexpress
Anthony Older is a Peruan artist, multiinstrumentalist and singer who is a regular participant of Rog's traditional freestyleKARAOKE&JAMsessions. He will put together a group especially for this occasion.

Klaus&Can-D are
Ale guitar&voice

Fege bassguitar&voice

Daniele drums

www.myspace.com/klausandcandy

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Sob, 28/03/2009 - 14:46

V redu. Older je najprej odigral nekaj komadov sam, pol pa sva se mu pridružila še Sergej na bobnih in jaz. Zmenil sem se z enim bobnarjem, pa je pozabil priti, pol mi je pa rekel naj probam dobit koga drugega pol ure pred koncertom. Ni resen. Ampak na srečo je bil tam Sergej, s katerim smo igrali. Sound je delal Marko, RBS. Jaz sem pripeljal feršterker in zvočnik, ki sem ju kasneje posodil tudi Klaus&CanDjem. Older je zadnje par mescev redni udeleženec tradicionalnih sredinih glasbenih delavnic v Rogu. S koncertom sicer ni bil zadovoljen, saj je celo končal po treh komadih v triu. Rekel je, da ni igral iz srca kot je želel, jaz pa sem mu rekel, da je itak bilo dobro, sicer smo ga pojamali in odigrali ene tri bluze, počasnega, srednjehitrega in hitrega, ampak smo naredili zadevo in jo izvedli. Dobro je, če ne pustiš, da te stvar zablokira.
Klaus&Can-D so bili prav dobri. Vse smo jim zrihtali, Marko jim je sound naredil ful dober, drugače pa je imela basistka ful enih efektov, kitarist tudi. Vsi so bli zadovoljni, pobralo se je, mislim da 39 eurov, ki jih je pobiral Mladen, Daniele mi je rekel, da so dobili 50 eurov, pol sem jim lahko dal še 20 eurov zraven iz dvorane. So bli zadovoljni, so rekli, da pridejo še. Glasba pa je bila ful všeč Evi.
Pol smo naredili še jam, saj je tudi multiinstrumentalist Sergej redni udeleženec sredinih jamov in smo ga sam pičili. Ene par folka je še prišlo. Situacija se je zgodila. En Francoz, ki hodi na jame, nima palčk. Že zdavnaj mi je zagotovil, da če kaj razfuka, da bo itak plačal, je razfukal palčke od Danieleja in brez da bi povedal šel z odra in izginil. Izgleda, da tipo bolj govori kot kaj drugega. Bom vedel za naslednjič, da ga ne pustim več gor, če nima svojih palčk, pa da da za kaucijo, če slučajno kaj razfuka.

Poslal-a kaptive, Sre, 18/05/2011 - 21:46


Playlist: * http://www.youtube.com/playlist?p=PLB663D5F8BCC90C4B