!!!koncert_skupin!!! ZGREŠENI_PRIMERI &VIKEND PANKSI &PANIC_STRICKEN &TAPSO II

Poslal-a ThDi, Pon, 02/03/2009 - 10:30
30 Apr 2009 - 22:00

koncertna dvorana


Zgrešeni primeri

http://www.zgreseniprimeri.com/
www.myspace.com/zgreseniprimeriband
predsatvljajo novo ploščo!

Podporo jim bosta delali skupini

Vikend Panksi

www.myspace.com/vikendpanksi
in

Panic Stricken

www.myspace.com/bendpanicstricken

Pridružili se jim bojo še Italijani, ki so na poti skozi Ljubljano

TAPSO II

www.myspace.com/tapso

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Pet, 05/06/2009 - 11:37

Vikend panksi in Panic Stricken so bli za uvod v koncert Zgrešenih Primerov. V glavnem tudi glasba malo bolj popularne narave. Ni mi blo kul, ker so preveč igrali priredbe, čeprav sem jim rekel, da tega nočemo in da to delajo na lastno odgovornost. Mogoče se Zgrešenim primerom ni izšlo tako kot so se nadejali z denarjem, ampak stroške so si lahko pokrili. Kurc, Rog ni plac za komercialo in še če se sam potrudiš zelo, ni nujno, da se ti bo izšlo po pričakovanjih. Mi gremo po manjši liniji odpora. Se pa Zgrešenim Primerom pozna, da so izkušeni v nastopanju in da so okusili že nekaj slave in uspeha. Prišli so jih podpirat navijači, tudi druga dva benda, so pa imeli Zgrešenci še najbolj zvezdniško držo. Tud v redu.
Zgrešeni primeri so dokazali, da se še vedno držijo punkerske etike in podpirajo neodvisne place, in so se vrnili tudi v plac, kjer so igrali še preden so postali bolj znani. To je bilo 28.2.2008. S svojim zadnjim koncertm v Rogu so eni redkih komercialno uspešnejših popularnih skupin, ki so se odločile za koncert v neodvisni in neprofitni produkciji. Fantje, zato vam rečem: Bravo, svaka čast in hvala za sodelovanje. Samo bolj se zanašajte na tisto DIY, saj naša naloga v Rogu ni, da vam rihatmo koncerte, ampak da omogočimo, da si zrihtate koncert sami, mi pa vam pomagamo kolikor lahko.
TapsoII se ne spomnim dobro, sam po mojem, da je blo kul.

Poslal-a SunYa, Pet, 05/06/2009 - 16:03

TAPSO II (Catania, Italia), Dvorana Vzdihljajev, 30.4. 2009

Za ogled klikni na linkovje:
Bull Dog
Tonic-O
The Space OutSide
Part 4
Yani's FireDance
Yani's FireShow

SunYa