PANKEROSCHI &SINTETIKA &BEE_STING

Poslal-a ThDi, Sob, 07/03/2009 - 21:21
18 Apr 2009 - 22:00

koncertna
Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Pet, 24/04/2009 - 08:12

Dobr je blo, sam bolj malo folka je prišlo.
Bee Sting so igrali prvi in v redu. Sami sicer niso bili preveč zadovoljni ampak ni bilo panike. Čist v redu so bli. Neka rokćina. Baje da se je pevec zlagal, ko je rekel, da en komad igrajo prvič pred folkom, sam pevec to zanika.
Pankeroschi so še najbolj navijali za Bee Sting. Igrali so naslednji. Dost hud bend. Začeli so na polno, 110%. Bobnarka pije vodko in seka po bobnih ko nora. Končali so nekje na 85%, kar sicer ni dobro za koncert, saj bi bolje izpadlo ravno obratno, da začnejo s 85% in končajo na 110%, sam hud bend. Mislim, da jih je malo zjebalo to, da ni blo dost folka in da ni bilo tako hude reakcije publike.
Tudi Sintetika je s Kočevja tako kot Pankeroschi. Basist&backvokalist od Pankeroschev je tudi kitarist&vokalist pri Sintetiki. Se mi zdi, da je ime kar dobro, saj daje vtis o glasbi, ki je sicer rokćina&nabijačina ampak mogoče malo sintetizirano iz vseh mogočih grunge ne vem kaj. Samo to je moja interpretacija. Nisem jih spraševal.
En tip je prišel že en dan prej spraševat kaj to pomeni Tomšičevih 13, ki piše na plakatu. Nisem vedel in je prišel še enkrat vprašat na koncert. Eden iz spremljevalne ekipe je povedal, da imajo oni drugače plac na Tomšičevi 13 in to je to.
Prostovoljca je bilo zbranega 30eurov. Pankeroschi in Sintetika so častni donatorji, saj so se glede na količino zbranega denarja pokritju stoškov odpovedali. Tudi Bee Sting so se delu kritja potnih stroškov odpovedali in vzeli tistih 30eurov, kar jih je bilo. Najprej so hotli sicer več, saj so zabluzili in prišli s tremi avti, ker so se dogovarjali nekaj prek Markota. Fanje, to ste se sami zajebali. Mene bi mogli vprašat. Če se dogovarjaš z eni človekom, se do konca dogovori z njim, razen če res ne gre drugače. Če ne prihaja do nesporazumov in zmede.

Poslal-a mazosch, Pon, 18/05/2009 - 10:41

Bee sting tule...

Smo malo zajebali ja, priznamo. Drugače pa še enkrat hvala ekipi iz tovarne Rog (G. Thierno, g. na drugi strani šanka in ostalim ) ker ste nam omogočili ta koncert. Uživali smo. Aja, drugič pridemo z enim ogromnim motokultivatorjem.....čisto zares.

PS:
Če se vam bo zaželelo naše glasbe nas pokličte.

Poslal-a ThDi, Pon, 18/05/2009 - 18:42

Lepo je brat tvoj komentar!
Itak veste, da ste v Rogu dobrodošli.
Takoj, ko boste imeli kaj novega za pokazat, sporoči in se bomo dogovorili.
Ja, pa mogoče je res bolje, da pridete z motokultivatorjem.
Zdravo!