Jungle_feewa_crew_presents !!!JUNGLE!!FEEWA!!MASH-UP!!! original_production

Poslal-a ThDi, Pon, 09/03/2009 - 19:55
20 Mar 2009 - 23:23

koncertna dvorana


Jungle feewa crew:

DJ HOSE

D*SUN

PUPA ROBBIE

v petek 20.3.2009 predstavljajo svoj ekskluzivni avtorski program (original production).
www.myspace.com/junglefeewakru

Jungle feewa crew je bil formiran leta 2005,ko je začel z organizacijo ragga-jungle večerov v Ljubljani in Mariboru. Kmalu so začeli tudi z avtorsko produkcijo, remixiranjem in snemanjem dubplateov; naj omenimo sodelovanje z imeni kot so Top Cat(UK), Spex (ex Asian Dub Foundation,UK), Bomba Samurai (A), King B-Fine (SL)in Danger(JAM).Leta 2008 je pri kanadski založbi Jungle X izšel 12-palčni vinilni prvenec DJ Hose-ja: Runaway, ki velja za prvo slovensko ragga-jungle plato.

video linki
DJ HOSE: TIMEOUT
DJ HOSE: SOUNDKILLA RMX
DJ HOSE: DON AN DUPES


Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica | Druženje | Okrogla miza | Performans | Predavanje | Predstavitev | Projekcija | Razstava | Sestanek
Poslal-a ThDi, Sob, 28/03/2009 - 15:03

Jungle feewa crew se je potrudil in izvedel eno dobro produkcijo. Robiju sem še posebej podaril, da naj furajo svojo produkcijo, in zdelo se mi je, da so fantje to ful upoštevali. Zdelo se mi je drugače kot se spomnim s prejšnjih jungle produkcij v Robijevi režiji. Tud Robi je izvajal neke opasne DJevske finte, ki pa jih težko verodostojno ocenim, sam men se je zdelo dost hudo. Sicer je bolj rolal remikse, ampak se mi je zdelo, da gre za njegovo produkcijo in da si je original vzel samo kot izhodišče, sam nisem jaz strokovnjak za te zadeve, tko da ne vem čist dobr. D*Sun ne vem čist točno. Hose pa je prikazal svojo produkcijo, ki je bla kul, in to je bila glavna poanta večera.
Ker je Dario na Arghettiju ful pribijal, so mi pol DJi utrujali, da mora bit bolj naglas, češ kok je meu bend signala, sam tist od DJa je že ful naglas tud na -15dB, bend pa mogoče tam nekje pri -3dB. Po moje zaradi kompresije signala na nosilcih zvoka, ki jih uporabljajo DJi. DJ Sasso jim je posodil svoje Pioneer 1000. Sem ga mogel malo prepričat za to, sam je na koncu pristal, Robi jih je pa nujno rabil. Po moje se mi je tud zarad tega zdelo, da izvaja neke varke, ki jih do zdaj ni.
Ja?
Končno je Robi zorganiziral, da je nekdo pobiral prostovoljne prispevke. Je pa žal bil bolan zadnji teden pred dogodkom, tako da ni bilo neke resne konkretne obveščevalne akcije in zato tudi obiska. Dobili so 40 Eurov. Arghetti pa 50, čeprav so nekateri prihajali na jungle, saj jim je Robi rekel ob 23h, ko se je koncert Arghetti šele začel.