tradicionalne FreestyleKARAOKE inJAMsession

Poslal-a ThDi, Pon, 23/03/2009 - 10:01
25 Mar 2009 - 22:00

koncertna

Pridejo
Mirsi pa Rok, Drum'n'Bass;
Dragan pa Countryman, Reggae;

Podrobnejša navodila za jam - link

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Sob, 28/03/2009 - 14:21

Najprej je prišel tisti Španec, ki ne vem, če to je, ki nam je zadnjič pomagal ločevati odpadke, in igral pianino, bobne in tudi pel. Dogovoril sem se, da bomo začeli čisto akustično. Prišel je tudi Dragan. Mirsi pa Rok sta prišla pogledat, igrala pa nista, saj je bi oder namreč že zaseden in sta pustila folku, da igra. Rok je moral kmalu iti, Mirsi pa je šel z njim. Mirsi se je v glavnem prepričal, da njegovi bobni v dvorani še obstajajo.
Drugače so bile te karaoke kar akustične, saj so bili prisotni samo akustični instrumenti. Rok je sicer prinesel električni bas, ampak ga ni igral. Najprej sem pustil vse neozvočeno, jaz pa sem igral kontrabas. Dragan je prinesel bongose. Ko mi je rekel, da naj mu naštimam mikrofon za vokal, sem to naredil. Takrat se je vse malo bolj intenziviralo, saj sem ozvočil tudi pianino po tem pa še kontrabas. Prišla je tud sekcija Kraških solistov, no, prišli so vsi, igrala sta pa Martin in Linč, ki zadnje čase tudi drugače pomagata pri delu v dvorani predvsem kot tehnika. Malo sta se menjala na basu in pianinu. Prišel je tud ggobec2, ki se je tokrat odločil, da bo malo delil svoj glas z ostalimi, in vzel mikrofon. Kul.
Iztekle so se tokrat karaoke tudi kar prav, saj je na koncu ena od dveh punc, ki sta prišli in sedeli za eno mizo kar dober del noči, šla in odigrala nekaj na pianino. Sicer se je pol nekaj opravičevala, češ da se je motila, sam sem ji rekel, da je blo to ful dobr in ravno prav za konec. Mi je blo všeč. Itak pa se na freestyleu ne moreš zmotit.