!!!koncert!!! GARAGE, Aix en Provence - Francija

Poslal-a muki, Sre, 08/04/2009 - 13:32
23 Maj 2009 - 22:00 || 23 Maj 2009 - 23:55

koncertna

GARAGE

– človek, ki je prodal najmanj CD-jev na svetu

GARAGE, basist in pevec iz francoskega Aix en Provence, se je preizkusil že na vseh možnih področjih glasbene produkcije: kot glasbenik, novinar, spremljevalec na turneji, animator (kolonije, radio), plakater, idejni oče projekta Class’EuRock, organizator koncertov, aranžer, režiser... Garage sam sebe razume kot underground independent scene ter se izmika kakršnemukoli predalčkanju in primerjanjem s popularnim.

Garage je izdal 3 albume in sodeloval pri številnih projektih, ki so rezultirali v posnetkih. Obdaja se z glasbeniki, ki se gibljejo med jazzom, rockom, bluesom in drugimi zvrstmi, zmeraj z originalnim ciljem. Recept: kitara, bas, bobni, diši po vintage stilu in to tudi zaradi orgel Hammond, ki so prisotne tako na odru kot tudi na albumih. Potem, ko je »družina« Garage prevozila vse domače ceste in se je predstavila kot predskupina pred marsikaterim velikim imenom francoske glasbene scene, se je leta 2003 odzvala povabilu legendarne praške skupine Psí vojáci in z njimi odšla na turnejo po Republiki Češki.

Zadnji album Calmos je bil komponiran med mesti Cuges les Pins, Gémenos, Aix en Provence in Prago ter vsebuje celo priredbo komada skupine Psí vojáci.

To, da nič ne prodajo, še ne pomeni, da nimajo nič za povedati.

http://www.myspace.com/garar

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar