tradicionalni vsesplošni jam session otvorita OLA HORHE (Bg)

Poslal-a SunYa, Pon, 13/04/2009 - 14:06
20 Maj 2009 - 22:00 || 21 Maj 2009 - 04:00

Dvorana Vzdihljajev

Tokratni sredin večer bo otvoril instrumentalni duo iz Beograda, ki zadnje leto intenzivno pripravlja svoj prvi album, in sicer v zanimivi postavi - boben in analogni sintisajzer (polymoog i Yamaha CS-15). Andy Pavlov (sinth)in Attack El Robot (bobni) sta začela sodelovati že v srednji šoli, ko sta osnovala svojo prvo skupino z imenom E in posnela demo posnetke, ki pa jih nista nikoli objavila. Po tem je Attack El Robot sodeloval s skupinami, kot so Viktor Klimpl Trio, The Shits in Uzmi Jedi. Na Cetinjski akademiji je diplomiral iz slikarstva, po vrnitvi v Beograd pa je začel sodelovati s skupino Zemlja br. 9.
Andy Pavlov je sodeloval s skupinami kot so Duboka Ilegala, Činč in Prti BG, medtem pa je delal v klubu SKC in radiu SKC. Je diplomiran pianist. V okviru festivala likovnih umetnosti (BELEF, Biennale mladih Vršac, Aprilski susreti...) je imel kar nekaj glasbenih nastopov, pa tudi nekaj skupinskih in dve samostojni razstavi.
Je član klavirskega dueta LP Duo, ki se ukvarja s sodobno klasično glasbo.
Več na: www.myspace.com/olahorhes.

Po njunem koncertu (cca okRog 23:30 h) pa se bo oder odprl za vse muziciranja in nastopanja željne, zato inštrumente/pripomočke prinesite s seboj (bobnarji obvezno! vsaj palčke) in spoštujte oder. Več o naših sredah na: KLIK IT!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a SunYa, Tor, 16/06/2009 - 10:51

Dvorana Vzdihljajev, 20. maj 2009, OLA HORHE (Bg):

WELTSCMERZ (Klick it!)
HOTEL MOSCOW (Klick it!)
part 3 (Klick it!)
SunYa

Poslal-a ThDi, Pon, 08/06/2009 - 12:15

Ola Horhe sta bla dost carska in jasno nam je bilo zakaj sta dobila špil na Magdaleni naslednji dan. Sunya, boš dala videoročilo?
Jam pa tud dost hud. V maju so bli sami hudi jami, pizda. Mensezdi, da je na tem jamu uletil Fluro in z Drašlerjema izvajal nekaj v smislu grunge, ki je izpadel zelo naštudiran. Kot da so vsi poznali komade.