Hc Metal Večer: THE_LANGUAGE_OF_THOUGHT_HYPOTHESIS(Lj) &GOD_MADE_SUICIDE(Kr) &BEFORE_THE_MURDER(Prekmurje)

Poslal-a SunYa, Pon, 04/05/2009 - 02:36
29 Maj 2009 - 22:00 || 30 Maj 2009 - 03:00

Dvorana Vzdihljajev


LANGUAGE OF THOUGHT HYPOTHESIS

so mlada ljubljanska petčlanska zasedba, ki je nastala sredi leta 2006. Igrajo melodični metalcore, kar je na slovenski sceni še precejšna redkost. Odlikujejo jih melodični rifi in brutalni breakdowni.
Več na: www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis


GOD MADE SUICIDE

so še en mlad in za enkrat še neuveljavljen bend iz Kranja. Fantje so se februarja zaprli v studio in posneli demo, kar se je ponovilo aprila po dveh uspešnih koncertih in posneli še dve novi pesmi.
Več na: www.myspace.com/godmadesuicide.


BEFORE THE MURDER

so lendavski deathcoreovci. Bend je nastal pred 2 leti v Lendavi. Prvotna člana sta bila Beno(bobni) in Sven(kitara) kasneje se je pridružil Janez na basu ter Gregor kot vokalist. Januarja letos je Janez zapustil bend ter ga je zamenjal Jure. Imamo 8 svojih avtorskih komadov. Vpliv dobivamo od bendov kot so As Blood Runs Black, Suicide Silence, Annotations of an Autopsy, Salt the Wound, Carnifex, Parkway Drive, Postmortem Promises.
Več na: www.myspace.com/beforethemurderband

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar
Poslal-a ThDi, Tor, 26/05/2009 - 07:43

Na plakatih sem videl, da je

prispevek 4eure

ROGOR tu NE sodeluje. Prav tako sem slišal, da je bila v torek, 19.5.2009, vstopnina 5eurov v organizaciji Insane brez vnaprejšnjega obveščanja.
Probajte obveščat folk tako, da ne bojo pričakovali prostovoljca, se pol obračali pred dvorano in odhajali stran s slabimi občutki!!

Poslal-a sixpackpunk, Tor, 26/05/2009 - 14:58

ThDi, da je bila vstopnina brez predhodnega obvestila 19.05. ne drži - na vseh plakatih je bilo tako napisano, tudi s koncertno vnaprej dogovorjeno, ne vem od kje ti ta informacija. Na ta koncert je folk prišel in je vedel kaj jih pričakuje, zato je bil tam tudi varnostnik. Rogovci so smeli not brez plačanja vstopnine...

LP

Poslal-a ThDi, Čet, 28/05/2009 - 11:47

Na objavi za koncert 19.5.2008, tovarna.org/node/2119, ni omenjena vstopnina. Aleks, ki dela v Rogu, in je tudi že sodeloval s koncertno, mi je rekel, da mu brez plačila ni bil omogočen vstop in da je odšel stran s slabimi občutki.
Nočem težit, hočem pa opozoriti na nedoslednosti.
Folk je tud že navajen na to, da v Rogu ni vstopnine, čeprav se je to v zadnjem letu spremenilo. Zato se mi zdi zelo pomembno, da se jih v takih primerih čim bolje obvesti o tem.
Vstopnini ne nasprotujem, ampak je tudi ne podpiram.

Poslal-a kaptive, Sre, 27/05/2009 - 10:17

kdo pa so ti takoimenovani rogovci? kako se to dokaze?
ne vem no, do sedaj smo vsi prisotni v rogu postali del zacasnega projekta tako obiskovalci kakor tudi nastopajoci. To je osnova delovanja roga. To nam tudi daje pravico in dolznost delovati tako kot delujemo. zakaj se pa z rogovce nihce ne zmeni, ko kricijo da se sesuva cel sistem s tovrstnimi samovoljnim dejanji? Predvsem idejno to ne gre, saj smo vsi rogovci. zakaj pa recimo ne naredite koncerta tam kjer vstopnina ne predstavlja problem? recimo ne v rogu?
predvsem pa vsi drugacni vsi enakopravni. to je glavni moto v rogu. se ne dajemo na crne in bele, nase in tuje, rogovce in nerogovce...

Si se mogoce vprasal kaksno recimo pravno osnovo imas za to da pobiras vstopnino tam?

in ce ze,
zakaj recimo nisi izplacal vseh stroskov, kot recimo zastonj pa ki ste ga nucali, amortizacijo za agregat, opremo, izposojo mikrofonov, ...
zakaj ni kaj padlo tudi v fond roga kot celote?
Zakaj ti rog nikoli ne izpostavi racune (ne tebi ne nikomur drugemu)

Ali pa (ne samo vi) dostikrat se menijo stvari na privat mimo vednosti roga, recimo nihce od rogovcev niti ne ve da, gredo lahko notri zastonj, samo dostikrat niti nocejo na take dogodke...

eh

pa lep dan se naprej

ps

a se na plakate ste dal, da je vstopnina?