Začetna delavnica oblikovanja in izdelave sveč

Poslal-a loveballoon, Čet, 18/05/2006 - 22:36
20 Maj 2006 - 16:00 || 20 Maj 2006 - 18:19

rog2čajna kuhinja

POZOR! Nujno potrebujemo LONCE , EMAJLIRANE ALI LITOŽELEZNE 2L DO 20L PROSTORNINE in različno velike DŽEZVICE IN ZAJEMALKE ter "PROTVANE" (posode - PEKAČE za peko peciva, visokih in nizkih zavitkov, pit, potic, tort) za potrebe začetne delavnice oblikovanja SVEČ!
Zahvaljujemo se vsem darovalcem in ostalo posodo hvaležno odklanjamo v korist potrebščin s seznama nujno potrebnih reči.. (V poštev pride le še posoda (kozarci, lončki ipd.) za mešanje barv, pranje čopičev v razredčilu ...). Zelo dobrodošli tudi STEKLENI KOZARCI S POKROVOM različnih velikosti, za vlaganje ozimnice in shranjevanje marmelad ali pa drobnega potročnega materiala. Prinesite s seboj tudi kake odslužene ali še uporabljane PLETILKE.

S seboj PRINESITE PITNO VODO, kaj za PRIGRIZEK, ZAŠČITNO OBLAČILO (predpasnik, delovna srajca, ali ...), morda olfa nože, lahko aluminijasto folijo, prazno plastično in/ali kovinsko embalažo, seveda pa odprto srce, nabrušene oči in našpičena ušesa. Pridite radovedni ;>)

Štrikali bomo, pletli, opletali, kvačkali, topili, kuhali, vlivali, odlivali, polagali, zvijali, zalivali, not in vun jemali, rezali, oblikovali, zavijali, tulili, se smejali, krohotali, jokali in vadili s trebušnimi mišicami in notranjimi organi, ...

Material že čaka na delovnem mestu.
Prisrčno vabljeni!

p.s.:
vse souporabnice in souporabnike prostorov tovarne rog obveščam, da bo uporaba plinskih gorilnikov in prostora v čajni kuhinji v času trajanja delavnice omejena.
Hvala za razumevanje!

Za komentiranje se prijavi oz. registriraj | koledar Delavnica
Poslal-a Katra, Pet, 19/05/2006 - 16:05

js pridem, upam da naberem orodje:)

Poslal-a loveballoon, Pet, 19/05/2006 - 23:22

"ŠPOHTELJNI" TUDI ZAŽELJENI - pleskarske lopatice - spatule